Ο δολοφόνος στο έγκλημα των Γλυκών Νερών ήταν ως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά

Ηαντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη των δολοφόνων στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει ξεκινήσει καθώς η Αστυνομία θεωρεί ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην εξυχνιασή της υπόθεσης που στέρησε τη ζωή στην 20χρονη Κάρολαϊν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο 32χρονος πιλότος έδωσε πολλά στοιχεία για τον έναν εκ των τριών δραστών καθώς ο σύζυγος της 20χρονης έχει δει το πρόσωπο του ενός εκ των τριών δραστών και το έχει περιγράψει στις αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος πιλότος κατέθεσε πως όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την 20χρονη Κάρολαϊν, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Ο δολοφόνος ήταν ως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά.

Περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του. Σύμφωνα, πάντα, με την ΕΡΤ, δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.

Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του. Αυτό θα γίνει και τις επόμενες ημέρες καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων, που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook