Ο άνδρας προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο όταν το μηχανάκι τον χτύπησε και τον άφησε αβοήθητο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 20.00, στην περιοχή της Γογονής, στα Χανιά. 

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε αναγνώστρια στο Flashnews.gr, ενώ ο σύζυγος της έτρεχε στον δρόμο που ενώνει το SYNKA της Αναγνώστου Γογονής με τον Κλαδισσό σήμερα το βράδυ γύρω στις 20.00 (στο ύψος των φαναριών περίπου, στα λιόφυτα) καθώς πήγε να διασχίσει τον δρόμο, ένα μηχανάκι ήρθε από πίσω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τον χτύπησε και τον άφησε αβοήθητο. 

Ο άτυχος άνδρας τραυματίσθηκε στο πόδι και λιποθύμησε ενώ τον βοήθησε ένας περαστικός. 

Το μόνο που κατάφερε να συγκρατήσει ο τραυματίας κατά την πτώση του, είναι ότι το μηχανάκι ήταν αυτόματο και ο οδηγός φορούσε λευκό κράνος ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αφού το δίκυκλο έπεσε πάνω του, απομακρύνθηκε, στη συνέχεια σταμάτησε, ο οδηγός τον κοιτούσε από μακριά και εξαφανίστηκε.

Όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα ο σύζυγος της έλεγξε τον δρόμο προσεκτικά πριν προσπαθήσει να περάσει απέναντι, τονίζοντας ότι ο άνδρας με το δίκυκλο οδηγούσε επικίνδυνα. 

Δυστυχώς ούτε το άτομο που βοήθησε τον σύζυγο της δεν είδε τα χαρακτηριστικά του οδηγού ή κάποιες άλλες λεπτομέρειες που θα βοηθούσαν στον εντοπισμό του. 

Σημειώνεται ότι ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για εξετάσεις. 

Τα στοιχεία της καταγγέλουσας είναι στη διάθεση του Flashnews.gr και όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί είτε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία είτε με την ίδια. 


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook