Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας της 5χρονης Έμιλι και του 3χρονου Θίοντορ

Δύο μικρά παιδιά εντοπίστηκαν νεκρά σε ένα σπίτι στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ και ο φυγάς πατέρας τους συνελήφθη για τον θάνατό τους περισσότερα από 1.600 μίλια μακριά.

Τα παιδιά επισκέπτονταν στο σπίτι του πατέρα με απόφαση του δικαστηρίου, στο πλαίσιο μιας νομικής μάχης ανάμεσα στους δύο γονείς που έπαιρναν διαζύγιο.

Η αστυνομία στο Μπελεβού, νότια της Όμαχα, έκανε γνωστό πως η 5χρονη Έμιλι Πράις και ο 3χρονος Θίοντορ Πράις εντοπίστηκαν νεκροί το πρωί της Κυριακής στο σπίτι του 35χρονου Άνταμ Πράις. Ο πατέρας δεν ήταν εκεί όταν τα παιδιά βρέθηκαν.

Οι ερευνητές δεν έχουν αποκαλύψει πώς πέθαναν τα δύο αδερφάκια, αλλά διευκρίνισαν πως οι θάνατοι αντιμετωπίζονται ως ανθρωποκτονίες.

Η συντετριμμένη μητέρα Μέρι Νίλσεν, σε ένα μήνυμά της στο Facebook, έγραψε: «Στενοχωριέμαι τόσο πολύ που σας βλέπω να φεύγετε. Δεν σας άξιζε αυτό και σας αγαπώ τόσο πολύ. Θα έδινα χιλιάδες μάχες για να σας έχω ξανά πίσω. Ο παράδεισος κέρδισε δύο πανέμορφους αγγέλους και ελπίζω ο προπάππος να ήταν στην πύλη για να σας υποδεχτεί. Είστε ο μόνος λόγος που επιβίωσα από όλα όσα έκανα και ο μόνος λόγος που είμαι ζωντανή. Σας αγαπώ. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά γλυκά μου μωρά».

Ο Άνταμ Πράις συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής κοντά στο Σαν Φρανσίσκο και περιμένει την έκδοσή του στη Νεμπράσκα. Αναμενόταν να εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης το απόγευμα της Δευτέρας, όμως αυτό καθυστέρησε κατά μία ημέρα.

Η μητέρα είπε σε δημοσιογράφους ότι η ίδια και ο Άνταμ είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο και ότι τα παιδιά ήταν στο σπίτι του πατέρας τους για μια εβδομάδα με απόφαση του δικαστηρίου. Η Νίλσεν περιέγραψε τον σύζυγό της ως «κακοποιητικό, χειριστικό, που ήθελε να έχει τον έλεγχο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook