Οι φήμες για τα δίδυμα.

Η Αλίνα Καμπάεβα είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο μετά τις φήμες ότι έφερε στον κόσμο δίδυμα αγόρια – τα παιδιά του Πούτιν – σε νοσοκομείο της Μόσχας το 2019 – Η αθλήτρια δεν φωτογραφήθηκε, ούτε δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο με το νέο της μήνυμα – Τι έγραψε  προς τις Ρωσίδες γυμνάστριες

Αλίνα Καμπάεβα. Όποιος δεν την θυμάται, πρόκειται για  μια πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής στη Ρωσία, η οποία μάλιστα είχε κερδίσει και χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, και αγνοούνταν, εν μέσω φημών ότι «απέκτησε δίδυμα» με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», η 37χρονη Αλίνα Καμπάεβα είχε να εμφανιστεί δημόσια από το 2018. Η γοητευτική πρώην αθλήτρια πιστεύεται ότι γέννησε δίδυμα αγόρια τον Απρίλιο του 2019, σε μία κλινική στη Μόσχα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η φερόμενη ως «ερωμένη» του Βλαντίμιρ Πούτιν λοιπόν, έστειλε ένα μήνυμα σε Ρωσίδες αθλήτριες- για πρώτη φορά – εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Η 38χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, που ρωσικά ΜΜΕ τη χαρακτήριζαν «την πιο ευλύγιστη γυναίκα στη Ρωσία» και είχε ποζάρει ημίγυμνη για ανδρικό περιοδικό, απευθυνόμενη αυτή την εβδομάδα σε συμπατριώτισσές της γυμνάστριες, εξέφρασε την πεποίθησή της σε μια  γραπτή δήλωση ότι είναι «έτοιμες να κερδίσουν για τη χώρα τους» μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η δήλωσή της Καμπάεβα, που είναι επικεφαλής ομίλου ΜΜΕ (National Media Group) στη Ρωσία, μέσω της Ρωσικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής έγινε λίγα 24ωρα μετά τα παράπονα που διατύπωσαν θαυμαστές της ότι δεν ξέρουν πώς να έλθουν σε επαφή μαζί της για να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της.

Φήμες συνέδεσαν την Καμπάεβα με τον Πούτιν το 2008, όταν είχε εκλεγεί  με το κόμμα του, την «Ενωμένη Ρωσία» και η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν τον Οκτώβριο του 2018, όταν παρουσίασε τη διδακτορική της διατριβή σε πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης.

Η ρωσική ταμπλόιντ «Express Gazeta» έγραψε πρόσφατα για την περίπτωση της Καμπάεβα, σημειώνοντας ότι είχε «στην κυριολεξία εξαφανιστεί. Μετά τις αναφορές για τη “γέννηση των διδύμων” δεν ακούστηκε τίποτε, λες και την κατάπιε η γη. Η Αλίνα δεν παραχωρεί συνεντεύξεις, δεν εμφανίζεται σε κοινωνικές εκδηλώσεις, δεν μετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα και μόνον εικασίες μπορεί να κάνει κανείς για το τι συμβαίνει στην ιδιωτική της ζωή».

Στο δημοσίευμα – ρεπορτάζ, δεν υπάρχει καμία αναφορά που να συνδέει την πρώην γυμνάστρια με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η αθλήτρια δεν  φωτογραφήθηκε, ούτε δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο με το νέο της μήνυμα.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook