Τα παράπονά της για τη διαιτησία του Τζαμουτζαντώνη (Χίου) στο ματς με την Καλλιθέα εξέφρασε η Επισκοπή.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν δόθηκε στο 26’, ενώ υποστηρίζει ότι έπρεπε να αποβληθεί στο 55’ με δεύτερη κίτρινη ο Ενγκουέμ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τί να πούμε πάλι…;;; Νομίζαμε ότι είχαμε ηρεμήσει λίγο…

Δυστυχώς και πάλι γινόμαστε “πειραματόζωα” για να μπορούν κάποιοι διαιτητές να μάθουν να σφυρίζουν στη Football League.

… Και το τονίζουμε γιατί συνέβη σ’ έναν αγώνα (Καλλιθέα – Επισκοπή) όπου ήμασταν κυρίαρχοι ως το 68′.

Προηγουμένως όμως, είχαμε φάση ξεκάθαρη για πέναλτι στο 26′ όπου δεν καταλογίστηκε υπέρ της ομάδας μας.
Λίγο μετά στο β’ ημίχρονο (55′), παίκτης της Καλλιθέας (Ένγκουεμ) υποπίπτει σε φάουλ που είναι για κίτρινη κάρτα (θα ήταν η 2η, άρα κόκκινη) και εν συνεχεία, εύλογα ο προπονητής του, τον αποσύρει γνωρίζοντας ότι σε επόμενο φάουλ θα αποβληθεί…

Ο κ. Τζαμουντζαντώνης διέπραξε μια χείριστη διαιτησία και μας βάζει σε υποψίες.
…Και επηρεάστηκε δίχως να υπάρχει λόγος!

Στην αρχή του φετινού πρωταθλήματος κι έπειτα από 4 οφθαλμοφανέστατα πέναλτι που δεν μας δόθηκαν προβήκαμε σε διαμαρτυρία. Μάλλον θορυβήσαμε κάποιους και κάπως ησυχάσαμε. Μετά όμως από αυτό που συνέβη στο “Ελ πάσο” είμαστε “υποχρεωμένοι να παίξουμε άμυνα”, να προστατέψουμε την ομάδα μας!”

Για τα συμφέροντα του συλλόγου μας, για τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας.

Υ.Γ. Φυσικά, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ Καλλιθέα (δεν έχει να κάνει ο σύλλογος της Αθήνας με τα δικά μας παράπονα για τη διαιτησία) για την άψογη φιλοξενία της, τόσο στο αγωνιστικό μας γκρουπ όσο και στα μέλη της διοικήσεώς μας.”

Ο προπονητής της ομάδας Γιάσμινκο Βέλιτς μετά από το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής:

«Σχεδόν σε ολόκληρο το α’ ημίχρονο και στο ξεκίνημα του β’, αναμφισβήτητα ήμασταν κατά πολύ ανώτεροι της Καλλιθέας. Είχαμε υπεροχή, έλεγχο, καλή κυκλοφορία και με φάσεις για γκολ κι άλλες στιγμές επίσης όπου δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ. όπου εκεί, μας έλειψε η τελική φάση.
Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την εικόνα της ομάδας μου και είναι κρίμα που δεν μετουσιώθηκε όλο αυτό σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα και, γιατί όχι σε νίκη. Έτσι όπως πήγαινε το ματς έμοιαζε ακατόρθωτο να μην το κερδίσουμε.
Πιστεύω ότι οι απουσίες μας, η αναγκαστική αλλαγή του Γιαννιώτη (σ.σ. αντικαταστάθηκε στο 8′) τα συνεχόμενα παιγνίδια και τα ταξίδια -που όλα αυτά σημαίνουν κόπωση- αλλά και η έλλειψη επιλογών να παρέμβουμε πολύ ουσιαστικά στις ανάγκες της ομάδας, εν τέλει, μας στοίχισαν.

Νομίζω ότι από τη στιγμή που η ομάδα άρχιζε να νιώθει κούραση, χάσαμε προοδευτικά την συγκέντρωσή μας. Χάσαμε κάποιες μπάλες κι όλα αυτά επόμενο ήταν να φέρουν λάθη. Δυστυχώς χάσαμε ένα ματς που έγερνε προς τη δική μας πλευρά.
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε το επόμενο ματς (σ.σ. με τον Ασπρόπυργο την Τετάρτη 26/5) για να το κερδίσουμε και να καλύψουμε τους χαμένους βαθμούς από την Καλλιθέα.
Τώρα για τις φάσεις του 26′ (η Επισκοπή ζήτησε πέναλτι) και στο 55′ (δεν είδε τη 2η κίτρινη κάρτα ο Ένγκουεμ) δεν είναι δύο λεπτομέρειες στον αγώνα… Είναι πράγματα που σίγουρα κάνουν τη διαφορά σ’ ένα ματς. Δεν έχουμε όμως χρόνο να σταθούμε παραπάνω σ’ αυτό.

Τα παιδιά μας κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια και τους δίνω και πάλι τα εύσημα».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook