Ο Τάλως ΑΝΕΚ LINES θα είναι «παρών» στον πρώτο αγώνα του καινούργιου θεσμού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ο χανιώτικος σύλλογος δήλωσε συμμετοχή στον πρώτο αγώνα της Ελίτ Λίγκας Δρόμου 2021, που θα ξεκινήσει από την Αχαΐα, το Σάββατο 29 Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠ είναι η εξής:

Δεκάξι ομάδες από όλη την χώρα δήλωσαν συμμετοχή στον πρώτο αγώνα του καινούργιου θεσμού της Ε.Ο.Ποδηλασίας, της Ελίτ Λίγκας Δρόμου 2021, που θα ξεκινήσει από την Αχαΐα.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 29 Μαΐου, στα πλαίσια του 43ου γύρου Θυσίας, που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου Κάτω Αχαΐα – Αρχαία Ολυμπία απόστασης 122χλμ. όπου αναμένεται να συμμετάσχουν οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας μας, στις κατηγορίες Ανδρών, Νέων και Εφήβων, χωρισμένοι σε ομάδες των έξι, κατά τα πρότυπα αντίστοιχων αγώνων του εξωτερικού.

Την «μερίδα του λέοντος» καταλαμβάνει η Αττική, που εκπροσωπείται από 7 ομάδες και ακολουθεί η Θεσσαλία με 4. Οι υπόλοιπες περιοχές εκπροσωπούνται από μια ομάδα (Δυτική Ελλάδα, Δωδεκάνησα, Ήπειρος, Κρήτη και Μακεδονία).

Η λίστα με τις ομάδες, που δήλωσαν συμμετοχή:

1.ΑΙΟΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
2.ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
3.ΘΗΣΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
4.ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
5.ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ (ΜΙΚΤΗ)
6.ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (ΜΙΚΤΗ)
7.ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ (ΜΙΚΤΗ)
8.Π.Ο. ΒΟΛΟΣ
9.Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ
10.Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
11.Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΜΙΚΤΗ)
12.Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
13.Π.Α.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΜΙΚΤΗ)
14.ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (ΜΙΚΤΗ)
15.ΤΑΛΩΣ ΧΑΝΙΩΝ
16.1000 ΔΕΝΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Λίγκα για το 2021 θα αποτελείται από τέσσερεις αγώνες, αντί για έξι όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί λόγω της σύμπτυξης της αγωνιστικής περιόδου (εξαιτίας του περιορισμού λόγω πανδημίας). Η Λίγκα θα φιλοξενηθεί εκτός από την Αρχαία Ολυμπία, σε Δελφούς, Χαλκιδική και θα ολοκληρωθεί στην Λάρισα.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook