Στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου λειτουργεί το ΚΕΠ που εξυπηρετούσε τους πολίτες στην οδό Ανδρόγεω, το οποίο έχει κλείσει λόγω εργασιών συντήρησης.

Η είσοδος του ΚΕΠ είναι επί της Λεωφόρου Πλαστήρα.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλα τα ΚΕΠ η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται από  Δευτέρα έως Παρασκευή από 7.30 έως 15.00. 

Λόγω της υγειονομικής κατάστασης η προσέλευση των πολιτών  γίνεται αυστηρά κατόπιν τηλεφωνικής προ συνεννόησης (ραντεβού), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις τους και ο συνωστισμός και να διεκπεραιώνονται, χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή, τα αναγκαία αιτήματα.

Η διενέργεια του γνησίου της υπογραφής γίνεται χωρίς ραντεβού, εφόσον κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή προσέλευσης είναι δυνατή η είσοδός τους στο ΚΕΠ.

Επίσης, χωρίς ραντεβού εξυπηρετούνται οι πολίτες που προσέρχονται για τον καθορισμό ραντεβού για εμβολιασμό καθώς και όσοι προσέρχονται για την έκδοση προσωρινού ΑΜΚΑ, αφού πρόκειται για διαδικασία άμεσα συναρτώμενη με αυτή του εμβολιασμού και τέλος για έκδοση βεβαίωσης εμβολιασμού.

Ακόμη γίνεται γνωστό ότι έχει ξεκινήσει η  υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στα προγράμματα του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ)/ΟΠΕΚΑ . Η διαδικασία διενεργείται στα ΚΕΠ με ραντεβού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook