Η Ξάνθη αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ανέτρεψε την κατάσταση απέναντι στον Παναιτωλικό (2-1) στον πρώτο αγώνα μπαράζ.

Η 2η της βαθμολογίας της Super League 2 Ξάνθη πηγαίνει με μικρό προβάδισμα στη ρεβάνς της Κυριακής στο Αγρίνιο για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Παναιτωλικός με “κέρδος” το εκτός έδρας γκολ ελπίζει σε ανατροπή της κατάστασης.

Στο 6’ από γύρισμα του Ντουάρτε ο Βέργος με πλασέ άνοιξε το σκορ, αλλά ο ίδιος έχασε απίστευτη ευκαιρία για το 0-2 με τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52’ ο Εμπερτ από πάσα του Σιατραβάνη με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 71’ ο Μικελτάτζε με δυνατό σουτ από γύρισμα του Σχρόϊεν ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής) – Μεϊντανάς (Αχαΐας)
4ος διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Κίτρινες κάρτες: Τσότσαλιτς (45’), Μεντόσα (50’), Εμπερτ (76’), Περέιρα (83’)

Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές): Ιτσο, Πέτροβιτς (35’ Μικελτάτζε), Βέρκερ, Τζούρμαν, Παντελιάδης, Δημούτσος, Θυμιάνης (70’ Τεσίγια), Εμπερτ, Ντίνας (70’ Σχρόϊεν), Σιατραβάνης (87’ Στάθης), Θ. Παπάζογλου (87’ Καπνίδης).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μανθάτης, Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης, Περέιρα (85’ Βάντερσον), Εντινγκά (86’ Καρέλης), Μεντόσα (63’ Ταχάρ), Ντουάρτε, Μπαρμπόσα, Ντίας, Βέργος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook