Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της αδικοχαμένης 11χρονης

Με τρεμάμενη φωνή η μητέρα της 11χρονης -η οποία είχε εξαφανιστεί στα Χανιά και τελικά ανασύρθηκε νεκρή από βραχώδη περιοχή- δε μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια της. 

Η μητέρα μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και στο “T Live” στον Alpha, αναφέροντας ότι η κόρη της ήταν ένα υπέροχο παιδί και είχαν τις καλύτερες σχέσεις. 

“Ήμασταν φίλες ήταν το καλύτερο κορίτσι, εκεί που έχει πάει έχει γίνει ένας άγγελος. Πιστεύω ότι ακόμα με προστατεύει όπως ήθελε πάντα, αγχωνόταν για μένα επειδή είχε περάσει πάρα πολλά. Αυτό το κορίτσι, ο θεός το πήρε από κοντά μου. Γιατί έγινε αυτό δεν ξέρω, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ειχε μεγάλη καρδιά, το χαμόγελο της, δε μου έλεγε ποτέ ψέματα. Στο τμήμα ήμουν από τις 10 το πρωί και έφυγα αργά τη νύχτα δε ξέρω γιατί με κράτησαν τόσο πολύ”. 

Αναφερόμενη στις τελευταίες ημέρες, η μητέρα της 11χρονης τόνισε ότι “προχθές το βράδυ, μου είπε η κόρη μου ότι θέλει να βγει να περπατήσει κοντά στο σπίτι να πάρει λίγο αέρα, μου υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει 20.45. Πήρε λίγα χρήματα μαζί της, με φίλησε, είχε βάλει και το άρωμα της και ήταν χαρούμενη και έφυγε. Όταν είδα ότι αργούσε να γυρίσει την έπαιρνα τηλέφωνο και επειδή είχε πάρει τα ακουστικά μαζί της πίστευα ότι μπορεί να το είχε βάλει στο αθόρυβο ή να είχε βάλει μουσική. Συνέχιζα να παίρνω τηλέφωνο μέχρι τις 22.00 μετά το είχε κλειστό. Έπαιρνα στο viber και καλούσε, οπότε πίστευα ότι ήταν κοντά στη θάλασσα και δεν είχε σήμα. Περίμενα αλλά ανησύχησα, Στις 23.00 που κοιμήθηκαν τα άλλα δύο παιδιά μου, τα άφησα στο σπίτι και πήγα έξω με τον ξάδελφο μου να την ψάξω εκεί που μου είπε ότι πήγε.Ψάχναμε πολλή ώρα στις παραλίες, κοντά στο πάρκο και δεν τη βρήκαμε. Γύρισα σπίτι γιατί πίστευα ότι ίσως είχε γυρίσει σπίτι. Μετά είδα ότι δεν ήταν σπίτι και ξανά βγήκαμε έξω και την ψάξαμε από την άλλη μεριά από τη Νέα Χώρα ως το παλιό λιμάνι. Όλη τη νύχτα την ψάχναμε περίπου μέχρι τις 05.30 ώρα το πρωί, είχα μία ελπίδα ότι θα γυρίσει γιατί ξημέρωνε και στις 08.00 έπρεπε να πάει στο σχολείο. Στις 08.00 πήγα τα μικρά παιδιά στο σχολείο και όταν γύρισα δεν είχε επιστρέψει ακόμα, πριν γυρίσω στο σπίτι είχα κάνει πάλι βόλτα με το αυτοκίνητο και την έψαχνα. Γύρισα στο σπίτι και πήρα το ”100” στις 08.30. Όταν πήρα το ”100” μου είπαν να πάρω την ασφάλεια, τους εξήγησα τι είχε γίνει και μου είπαν να περιμένω μέχρι τις 10.00, αν και τότε δεν γυρνούσε θα έπρεπε να πάω στο τμήμα να το καταγγείλουμε”. 

Μητέρα 11χρονης: Η Ιωάννα ήταν ένα χαρούμενο παιδί

Η μητέρα σε ερώτηση του δημοσιογράφου αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση της μικρής, ανέφερε ότι “ήταν χαρούμενη δεν είχε κάτι, τώρα το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να βγαίνει μόνη της, τώρα δύο εβδομάδες, για μισή μία ώρα, κοντά στο σπίτι και να βγαίνει βόλτα ή να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ που είναι πολύ κοντά στο σπίτι μας. Όντως έβγαινε και γύριζε την ώρα που μου έλεγε πάντα. Είμαστε βασανισμένοι σαν οικογένεια και το κορίτσι αυτό έχει περάσει πάρα πολλά. Παρόλα αυτά ήταν άριστη μαθήτρια, πολύ καλό κοριτσάκι, ήταν υπεύθυνο παιδί δε μου είχε ξανα δημιουργήσει ποτέ άλλο πρόβλημα και ήμασταν φίλες. Με τον πρώην σύζυγο μου είχαμε παρελθόν, με το διαζύγιο, μας είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα, η κόρη μου ήταν το μεγαλύτερο παιδί, είχε δει πολλές φασαρίες και φοβόταν για μένα. Μέχρι που ο πατέρας της μπήκε στη φυλακή και ηρεμήσαμε όλοι. Ο πατέρας δε μας είχε δημιουργήσει άλλα θέματα, πήγαινε στο σχολείο κάποιες φορές στα διαλείμματα μιλούσε στα παιδιά και έφευγε. Εγώ πιστεύω ότι το κορίτσι, είχε ατύχημα, ότι γλίστρησε εκεί γιατί είναι πολύ επικίνδυνο το σημείο”. 

Τι ανέφερε η γιαγιά της μικρής

Η γιαγιά της μικρής κοπέλας από την πλευρά του μπαμπά, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τόνισε ότι είναι όλοι συγκλονισμένοι και πως προσπαθούν να ηρεμήσουν τον πατέρα μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη. “Εμείς ενημερωθήκαμε στις 14.00 για την εξαφάνιση της μικρής και μας τηλεφώνησε η Αστυνομία”, ανέφερε μεταξύ άλλων η γιαγιά. 

Με πληροφορίες από το Newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook