Με επέκταση σε δημοφιλείς προορισμούς όπως το Heathrow του Λονδίνου, νέο υπερσύγχρονο στόλο και μια εμπνευσμένη εκστρατεία προβολής της Ελλάδας, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία αναβαθμίζεται σημαντικά και την ίδια στιγμή διαφημίζει τη χώρα.

Η SKY express ενισχύει τη δυναμική της με στόχο να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού και παράλληλα συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια καθιέρωσης της χώρας ως ιδανικού προορισμού 12 μήνες το χρόνο. Πυκνώνει το πτητικό της έργο από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, επενδύει σε νέα αεροσκάφη και με την καμπάνια “Greece is bliss” αξιοποιεί τις νέες συνθήκες που καθιστούν τη χώρα ιδανικό μέρος και για την εξ΄ αποστάσεως εργασία.

Επέκταση προορισμών και στο εξωτερικό

Σε μια περίοδο που το πτητικό έργο συρρικνώνεται διεθνώς, η SKY express επεκτείνεται συστηματικά αθροίζοντας σήμερα συνολικά 43 εθνικούς και διεθνείς προορισμούς. Μετά την έναρξη πτήσεων στο εξωτερικό με Λάρνακα και Βρυξέλλες και την επέκταση στο εσωτερικό με τα νέα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και προσεχώς την ένταξη του Βόλου, σειρά έχουν προορισμοί κομβικής σημασίας.

Έτσι το δίκτυο πτήσεων από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών εκτός από τη Λάρνακα και τις Βρυξέλλες, θα καλύπτει σύντομα το δημοφιλές Παρίσι (Charles de Gaulle) και το εμβληματικό Heathrow του Λονδίνου.

Επενδύσεις σε υπερσύγχρονο στόλο

Το επόμενο διάστημα η SKY express ολοκληρώνει την αναβάθμιση του ιδιόκτητου στόλου της με συνολικά 6 υπερσύγχρονα ολοκαίνουρια Airbus, τύπου Α320neo. Με την παραλαβή του 5ου στις 28/5 και του 6ου τον Ιούνιο, θα διαθέτει πλέον τον πιο «πράσινο» και περιβαλλοντικά φιλικά στόλο (green fleet) σε σύνολο αεροσκαφών.

Η αεροδυναμική και oι πρωτοποριακοί κινητήρες που έχει επιλέξει η SKY express, εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία, λιγότερο θόρυβο, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, μεγαλύτερη αυτονομία.

Διεθνής καμπάνια προβολής

Παράλληλα, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της χώρας στηρίζει δυναμικά την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου με τη διεθνή καμπάνια “Greece is bliss”. Η εκστρατεία αναδεικνύει τις δυνατότητες της Ελλάδας να αποτελέσει όχι μόνο ταξιδιωτικό, αλλά και επαγγελματικό προορισμό. Σε αυτή τη λογική εντάσσεται και η πρωτοβουλία “Working from a distance” την οποία πλαισιώνουν τα φωτογραφικά αφιερώματα της βραβευμένης ταξιδιωτικής φωτογράφου, Μαρίνας Βερνίκου.

Με την αναβαθμισμένη SKY express, οι ταξιδιώτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους (best value fare), προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες και το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα. Παράλληλα, η εταιρεία  εφαρμόζει ολοκληρωμένο πλάνο μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας επιβατών και προσωπικού με το πρόγραμμα ενισχυμένης φροντίδας και υγιεινής “CarePlane”. 

Όπως τονίζει η κ. Βασιλική Χριστίδη, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου IOGR:

“Δίνουμε τη δική μας μάχη για την καθιέρωση της Ελλάδας ως 12μηνου προορισμού.  Εργαζόμαστε συστηματικά ώστε να αξιοποιήσουμε το momentum και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η διεθνής τάση του remote work. Η τουριστική περίοδος που ξεκινά βρίσκει την SKY express σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να συμβάλει στην αναζωογόνηση της οικονομίας και του τουρισμού. Με τα νέα, υπερσύγχρονα αεροπλάνα μας, οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε 43 προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται. Η SKY express ικανοποιεί την ανάγκη για αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα με ανταγωνιστικούς όρους. Στόχος μας είναι να γίνει η αγαπημένη επιλογή του απαιτητικού ταξιδιώτη”.

Όπως δηλώνει η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών:

«H επέκταση του διεθνούς δικτύου της SKY express και η προσθήκη δύο ακόμη ιδιαίτερα σημαντικών συνδέσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την αγορά μας και ενισχύει τις επιλογές των ταξιδιωτών.  Mετά τη Λάρνακα και τις Βρυξέλλες, καλωσορίζουμε με χαρά τις νέες διεθνείς συνδέσεις, Παρίσι και Λονδίνο / Heathrow, κι ευχόμαστε στους στενούς συνεργάτες μας επιτυχία, ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις και συνεχή και δυναμική αναπτυξιακή πορεία. Από τη δική μας πλευρά, επιβεβαιώνουμε την υποστήριξή μας προς τον αεροπορικό συνεργάτη μας και συνεχίζουμε τη στενή μας συνεργασία με στόχο την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της πόλης μας και τη συμβολή μας στην αναζωογόνηση του τουρισμού και της οικονομίας.»

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook