Κατασχέθηκαν, 17 μηχανήματα ηλεκτρονικού τυχερού παιγνίου, 2  κάμερες ασφαλείας, καταγραφικό μηχάνημα, 5 ηλεκτρονικοί μηχανισμοί-χειριστήρια,  το χρηματικό ποσό των 875 ευρώ

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, τρείς άνδρες κατηγορούμενοι για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια. 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ένας άντρας ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος είχε επιτρέψει να βρίσκονται μέσα στην παράνομη λέσχη και να παίζουν “φρουτάκια”.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 17 μηχανήματα ηλεκτρονικού τυχερού παιγνίου (φρουτάκια, ρουλέτα, τρίλιζα), 2  κάμερες ασφαλείας, καταγραφικό μηχάνημα, 5 ηλεκτρονικοί μηχανισμοί-χειριστήρια, το χρηματικό ποσό των 875 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook