Η όποια στενότητα χρημάτων δεν δικαιολογεί την έκθεση ανθρωπίνων ζωών σε κίνδυνο”

Με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Δήμος Ενεργών Πολιτών” την οποία υπογράφει ο επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος Τάσος Βάμβουκας, προτρέπεται η δημοτική αρχή να υπογράψει άμεσα την σύμβαση με τον ανάδοχο για την εγκατάσταση ναυαγοσωστών στις παραλίες του Δήμου Χανίων.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά “οι παραλίες του Δήμου Χανίων βρίσκονται σήμερα χωρίς ναυαγοσωστική κάλυψη κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιδημάρχου οικονομικών ο λόγος είναι άσκηση πίεσης προς το κράτος για την  κάλυψη μέρους του κόστους που όντως είναι πολύ αυξημένο. 

Ζητάμε να ακολουθήσει ο Δήμος Χανίων την ορθή και νόμιμη πρακτική άλλων δήμων της περιφερειακής ενότητας Χανίων, οι οποίοι έχουν ήδη εγκαταστήσει τους ναυαγοσώστες και αναμένουν την όποια χρηματοδότηση από το κράτος να ακολουθήσει. 

Προτρέπουμε την δημοτική αρχή να προχωρήσει αύριο στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, γιατί η όποια στενότητα χρημάτων δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την έκθεση ανθρώπινων ζωών σε κίνδυνο, αλλά και την δυσφήμιση που προκαλεί η έλλειψη ασφάλειας στις παραλίες του Δήμου Χανίων.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook