Συνέντευξη έδωσε η  Βάσια Τριφύλλη και μίλησε για όλα και για όλους. ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, ωστόσο, η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε η Βάνα Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Συνέντευξη στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη έδωσε η  Βάσια Τριφύλλη και μίλησε για όλα και για όλους. ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, ωστόσο, η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε η Βάνα Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Καλά έκανε η Βάνα Μπάρμπα και στήριξε τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη παίζαμε μαζί στο Δελφινάριο, ήταν άψογος απέναντί μου. Καλά έκανε η Βάνα Μπάρμπα και τον στήριξε, να τον υιοθετήσει. Είναι δικαίωμά της να πιστεύει και να υποστηρίζει όποιον θέλει. Μην σκοτωθούμε τώρα και μεταξύ μας ως Έλληνες», δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη και συνέχισε

«Αυτό που είπε αφορά μια ανδρική θεωρία. Άλλαξε φύλο η Βάνα; Έγινε άντρας; Γιατί συνήθως οι άνδρες λένε… μου κούνησε την ουρά της. Και εγώ τον αγαπάω τον φίλο μου τον Φιλιππίδη. Τον θεωρώ πολύ μεγάλο ταλέντο. Δεν είχα ποτέ μαζί του ένα δούναι και λαβείν που να με προϊδεάζει για όλα αυτά που μαθεύτηκαν μετέπειτα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook