Πως σχολίασε η Υπουργός Παιδείας την χθεσινή αιφνιδιαστική περιοδεία της 

Με την εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου  κ.κ. Δαμασκηνό, ολοκληρώθηκε η ξαφνική επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στα Χανιά, η οποία έκανε περιοδεία σε αρκετά σχολεία  συνομιλώντας κυρίως με μαθητές.

Το βράδυ της Παρασκευής η κα Κεραμέως σε ανάρτησή της σχολίασε την επίσκεψη με ιδιαίτερα θερμά λόγια:

«Μοναδικές, πολύτιμες συζητήσεις σήμερα με μαθητές μας και εκπαιδευτικούς μας σε σχολεία εντός και εκτός Χανίων, σε περιοχές όπως η Σούδα και ο Αλικιανός.

 «Τι μαθήματα θα περιλαμβάνονται στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων; Πότε θα βγάλουμε τις μάσκες;»: ανάμεσα στις πολλές ερωτήσεις των παιδιών. 

Πανέμορφα σχολεία, φροντισμένα με μεράκι από τους εκπαιδευτικούς τους και τους Διευθυντές τους, σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο. 

Μία ξεχωριστή αναφορά στο Μουσικό Γυμνάσιο Χανίων όπου οι μικροί μας μαθητές καλλιεργούν την κλίση τους και ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στη μουσική και τα μουσικά όργανα υπό την συγκινητική καθοδήγηση των εκπαιδευτικών και του Διευθυντή τους. 

Τελευταίος σταθμός στη σημερινή μας επίσκεψη, η συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κυδωνιάς και Αποκορώνου, κ. Δαμασκηνό.»

Η Υπ. Παιδείας ανάρτησε και κάποιες φωτογραφίες, ενώ φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε και απο το ενετικό λιμάνι των Χανίων αναρτώντας μια φωτογραφία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook