Αν μη τι άλλο, αφνιδιαστική η επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας στα Χανιά.

Η Νίκη Κεραμέως επισκέφτηκε την Παρασκευή το πρωί, σχολεία των Χανίων, σε μια επίσκεψή της που δεν είχε προγραμματιστεί και χαρακτηρίστηκε… αιφνιδιαστική.

Μεταξύ των σχολείων που επισκέφτηκε ήταν και εκείνο του 11ου Δημοτικού Σχολείου στα Χανιά, συνοδευόμενη από τη Διευθύντρια Α/ θμιας Εκπαίδευσης Χανίων. Πόπη Ψαρουδακη- Κασωτακη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αντώνης Βαρδάκης και τον Διευθυντή Β/ θμιας Εκπαίδευσης Χανίων κ. Εμμανουήλ Τζανακη. Συνομίλησε με τους μαθητές και το Σύλλογο Διδασκόντων και των τριών σχολείων, ενώ την περίμενε και μια …ευχάριστη έκπληξη.

Την κ. Κεραμέως “αιφνιδίασαν μαθήτριες της Δ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, καθώς την ώρα της συνεδρίασης με το εκπαιδευτικό προσωπικό εμφανίστηκαν και της διάβασαν μια επιστολή με την οποία της έκαναν έναν μικρό απολογισμό της δύσκολης φετινής χρονιάς, αλλά της τόνισαν ότι είνα πολύ ευχάριστο που η νέα χρονιά αναμένεται να πραγματοποιηθεί κάτω από ευνοϊκότερες συνθήκες και μάλιστα με νέα μαθήματα που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον στους μικρούς μαθητές.

Τόνισαν δε στην Υπουργό να τους ξαναεπισκεφθεί…

Χαρακτηριστικό ότι η στιγμή που οι μαθήτριες διαβάζουν την επιστολή στην Υπουργό καταγράφηκε και δημοσιεύτηκε σε “story” στην επίσημη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας στο Facebook, χτες. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook