Διπλή δωρεά από τον Βαρδή και την Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έγινε στα Σφακιά για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Κρητικής Επανάστασης.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιωτάκης, κατά τον χαιρετισμό του, η Οικογένεια του Βαρδή Βαρδινογιάννη θα επανεκδώσει τόμο με την Ιστορία των Σφακίων, ο οποίος θα διανεμηθεί δωρεάν. Ένα έργο πολύτιμο για όλες τις ηλικίες και για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για την ιστορία της Κρήτης και των Σφακίων.

Επίσης, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με αφορμή την εκδήλωση που έγινε στα Σφακιά την Κυριακή το πρωί, προσέφεραν μια εικόνα της Παναγίας για την εκκλησία της Παναγίας της Θυμιανής στα Σφακιά.

Ο Δήμαρχος Σφακίων ανέφερε σχετικώς:

“Την εκδήλωση χαιρετά η Οικογένεια Βαρδή Βαρδινογιάννη, η οποία δεν κατέστη δυνατόν να έρθει λόγω άλλων υποχρεώσεων. Ωστόσο έστειλε μια εικόνα της Παναγίας την οποία βάλαμε στην εκκλησία και με διαβεβαίωσαν ότι η Οικογένεια θα επανεκδώσει τον ένα τόμο της Ιστορίας των Σφακίων, σε χιλιάδες αντίτυπα που θα διανεμηθούν δωρεάν”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η εικόνα της Παναγίας που δώρησε ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook