Η 35χρονη γραμματέας αναγκαζόταν να φυλάει στο κινητό της γυμνές φωτογραφίες των δύο εραστών, να τους κλείνει δωμάτια ξενοδοχείου και να ακούει σεξουαλικές περιγραφές με… ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Τη γραμματέα στη… σεξουαλική ζωή της προϊσταμένης της αναγκαζόταν να κάνει μια υπάλληλος σχολείου στην πόλη Γιόνκερς της Νέας Υόρκης, η οποία, πέρα από τα εργασιακά της καθήκοντα, αντιμετώπιζε από τη διευθύντρια του Robert C. Dodson School τελείως ανάρμοστες απαιτήσεις!

Σύμφωνα με το περιεχόμενο μήνυσης που κατέθεσε τη 35χρονη Γκιζέλ Βάσκεζ, η οποία προσελήφθη ως ισπανόφωνη γραμματέας για τη 42χρονη διευθύντρια Εβελίνα Μεντίνα, η γυναίκα που ήταν τότε επικεφαλής του σχολείου διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό. Αντί όμως να κρατήσει την προσωπική της ζωή για τον εαυτό της, είχε εμπλέξει και την γραμματέα της, αναγκάζοντάς να την φωτογραφίζει με το στρινγκ εντός του σχολείου, και να αποθηκεύει τις φωτογραφίες στο κινητό της, για να μην τις βρει ο απατημένος σύζυγος. Στο κινητό της η γραμματέας αναγκαζόταν επίσης να φυλάει και τις φωτογραφίες που έστελνε ο «παράνομος δεσμός» της διευθύντριας, κάποιες από τις οποίες περιλάμβαναν το γυμνό του μόριο.

Στη μήνυση που κατέθεσε πρόσφατα η Βάσκεζ αναφέρεται πως στις 24 Μαΐου του 2014 η Μεντίνα της έστειλε μια φώτο ενός άνδρα ξαπλωμένου σε κρεβάτι με τα εσώρουχα, και της ζήτησε να την κρατήσει αποθηκευμένη στη συσκευή της. «Μέχρι σήμερα δεν καταλαβαίνω τι την έκανε να θεωρεί πως μπορούσε να μου ζητήσει κάτι τέτοιο», λέει η Βάσκεζ στη New York Post, εξηγώντας ότι δεν ήταν φίλες και η σχέση τους ως τότε ήταν καθαρά επαγγελματική. Η γυναίκα έκανε αυτό που της ζητήθηκε φοβούμενη ότι μπορεί να υπήρχαν συνέπειες στη δουλειά της αν αρνιόταν. Την επόμενη μέρα, η Μεντίνα τράβηξε την γραμματέα της σε ένα γραφείο του σχολείου και της έδωσε εντολή να τη φωτογραφίσει. Αφού της έδωσε το κινητό, κατέβασε το παντελόνι της μέχρι τους αστραγάλους και εξέθεσε τους γλουτούς της, ποζάροντας με το στρινγκ εσώρουχό της. «Σοκαρίστηκα. Κυριολεκτικά πάγωσα. Φοβόμουν ότι αν έφευγα μπορεί να περνούσε απέξω κάποιος μαθητής και να μας έβλεπε». Αφού τράβηξε τη φωτογραφία με το κινητό της Μεντίνα, εκείνη της την έστειλε και της ζήτησε να τη βοηθήσει για να την… επεξεργαστεί. «Ήθελε να σβήσει λίγο την κυτταρίτιδα» είπε η Βάσκεζ στην Post.

Πέντε μέρες αργότερα, η διευθύντρια έστειλε στη Βασκέζ ακόμα μία φωτογραφία για να αποθηκεύσει: Αυτή τη φορά έδειχνε έναν άνδρα ξαπλωμένο, που κρατούσε στο χέρι του το ανόρθωμένο του μόριο. Σε μια άλλη περίπτωση η 42χρονη έκανε σχόλια στη γραμματέα της για το πέος του εραστή της, εξηγώντας της (χωρίς φυσικά να της το ζητήσει η ίδια) ότι την ικανοποιεί περισσότερο από εκείνο του άνδρα της, παρότι το δικό του είναι μεγαλύτερο.

Καθώς περνούσαν οι εβδομάδες, οι απαιτήσεις της εργοδότριάς της γίνονταν όλο και πιο ακραίες, σύμφωνα πάντα με την 35χρονη, που μηνύει τη Μεντίνα και άλλα στελέχη του σχολείου για σεξουαλική παρενόχληση. Σε μια περίπτωση, της ζήτησε να της κλείσει δωμάτιο ξενοδοχείου με την δική της κάρτα, για να συναντήσει τον αγαπημένο της. Κάποια άλλη στιγμή σε μια έξοδο μετά τη δουλειά, έφερε τον εραστή της να της τον γνωρίσει και την προέτρεψε να βγει… με τον αδελφό του! Κάποια άλλη μέρα της έδωσε χρήματα και την έστειλε να της αγοράσει σέξι εσώρουχα. Όταν η γυναίκα ζήτησε με δική της πρωτοβουλία μετάθεση σε άλλο σχολείο θέλοντας να γλιτώσει από την Μεντίνα, εκείνη ζήτησε να απορριφθεί το αίτημά της.

Τελικά η Βάσκεζ, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα και με άλλα στελέχη του σχολείου που της είχαν φερθεί με ανάρμοστα, μετατέθηκε σε ένα άλλο σχολείο, σε μια θέση κατώτερη από εκείνη που κατείχε και με ωράριο που την εμποδίζει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ως ανύπαντρη μητέρα. Η Post επικοινώνησε με το σχολείο και ενημερώθηκε ότι η Εβελίνα Μεντίνα δεν είναι πλέον διευθύντρια, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται πότε ακριβώς απομακρύνθηκε από τη θέση και γιατί.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook