Παραβίασε κατά δύο ώρες το επιτρεπόμενο ωράριο λειτουργίας

Αρκετά  τσουχτερό είναι το πρόστιμο που πρέπει να καταβάλει καταστηματάρχης στο ενετικό λιμάνι των Χανίων στον οποίο βεβαιώθηκε παράβαση του μέτρου περιορισμού της λειτουργίας λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Ως γνωστόν σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 00:30 και οι επιχειρήσεις εστίασης είναι υποχρεωμένες να κλείνουν στις 00:15, με τους ελέγχους για τήρηση των μέτρων να είναι ιδιαίτερα αυστηροί.

Έτσι την νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή, στην διάρκεια περιπολιών λιμενικών από το 1Ο Λιμενικό Τμήμα Χανίων στην χερσαία ζώνη του ενετικού λιμένα, εντοπίστηκε κατάστημα εστίασης να λειτουργεί με πελάτες στα τραπέζια στις 2:20 το πρωί!.

Όπως ήταν επόμενο, η παράβαση βεβαιώθηκε από τους λιμενικούς με το πρόστιμο να φτάνει στα 3.000 ευρώ 

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από την κυβέρνηση – αναλόγως των επιδημιολογικών δεδομένων – εξετάζεται το ενδεχόμενο να παραταθεί η ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας ή ακόμη και να αρθεί, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά τις 15 Ιουνίου, οπότε και οι επιχειρηματίες θα μπορούσαν να κάνουν λίγο ακόμη υπομονή για να μην καλούνται να πληρώσουν τα πρόστιμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook