Ο σύλλογος εμπορικών και τουριστικών καταστημάτων παλιάς πόλης Χανίων, σε ανακοίνωση του εκφράζει την δυσαρέσκεια του αναφορικά με τα σημεία στάθμευσης που αποφασίστηκαν για τα τουριστικά λεωφορεία της πόλης. 

“Στην ανακοίνωση δίνεται η εντύπωση ότι συμμετείχαμε στην σύσκεψη και άρα έχουμε γνώση και συμφωνούμε με τις αποφάσεις που ληφθήκαν”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο του συλλόγου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Σύλλογος μας βρέθηκε προ πολύ δυσάρεστης εκπλήξεως όταν πληροφορήθηκε την πραγματοποίηση σύσκεψης για τον προσδιορισμό των θέσεων στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων, προκειμένου οι επιβάτες τους να επισκέπτονται την παλιά πόλη.

Σαν σύλλογος έχουμε να καταγγείλουμε και να καταγράψουμε τα εξής:

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Παλιάς Πόλης Χανίων ΟΥΔΕΠΟΤΕ κλήθηκε και κατά συνέπεια δεν συμμετείχε στη σύσκεψη αυτή παρόλο που τον αφορά άμεσα. 
Πριν λίγες ημέρες είχαμε εκφράσει την  αυτονόητη επιθυμία μας για μια τέτοια σύσκεψη σε συνάντηση μας με Αντιδημάρχους και τον πρόεδρο  της “Κύδων” άρα παρόλα αυτά δεν κληθήκαμε.

Στην ανακοίνωση δίνεται η εντύπωση ότι συμμετείχαμε στην σύσκεψη και άρα έχουμε γνώση και συμφωνούμε με τις αποφάσεις που ληφθήκαν.

Είναι προφανές ότι όσοι είχαν την πρωτοβουλία για την οργάνωση της σύσκεψης δεν γνωρίζουν ούτε την επαγγελματική ούτε την συνδικαλιστική γεωγραφία της Παλιάς Πόλης των Χανίων και της ευρύτερης περιοχής.

Ο Σύλλογος μας έχει φωνή και απόψεις οι οποίες όσο ενοχλητικές και αν είναι θα συνεχίζει να τις εκφράζει στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο και δεν θα επιτρέψει σε κανένα να τις αγνοεί. 

Επιπρόσθετα θα συνεχίζει να εργάζεται άοκνα για την συνεργασία όλων των φορέων του τουρισμού ειδικά αυτή την τόσο κρίσιμη εποχή της πανδημίας που διανύουμε. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Η πρόεδρος                                                                   Η γενική γραμματέας 

Τζίνα Μαρκουλάκη                                                        Ειρήνη Πελεκανάκη”.                         

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook