Κάτι καλό παίζει στο Mega Place… Σας μυρίζει και εσάς φρεσκοψημένο ποπ κορν;

Οι τελευταίες προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν, τα τελικά φινιρίσματα έγιναν όπως και οι δοκιμές και επιτέλους άναψε η μεγάλη οθόνη!

Ο νέος θερινός κινηματογράφος του Mega Place είναι γεγονός και μας υπόσχεται αξέχαστα καλοκαιρινά βράδια, παρέα με ποπ κορν και όμορφη διάθεση!

Ο χώρος διαμορφώθηκε κατάλληλα σε 2 επίπεδα για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη θέαση, τα αναπαυτικά καθίσματα και τραπεζάκια μπήκαν στη θέση τους και ήδη από το Σάββατο 5 Ιουνίου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και πάλι αγαπημένες ταινίες.

Με πλούσιο μείγμα ταινιών Ά προβολής, τις καλύτερες συνθήκες ήχου και εικόνας, αλλά κυρίως με το φυσικό σκηνικό, τον ανοιχτό χώρο και την αξεπέραστη αίσθηση ελευθερίας, το ΝΕΟ θερινό σινεμά του Mega Place προσφέρει πολλά περισσότερα από μια ταινία.

Μετά το δύσκολο χειμώνα, οι σινεφίλ στα Χανιά θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν μεγάλες πρεμιέρες, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον παρέα με τ’ αστέρια!

Και φυσικά με σεβασμό στους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των ημερών.

Το Πρόγραμμα των ταινιών θα αλλάζει κάθε Πέμπτη και μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες ταινίες προβολής, μέσα από τη σελίδα facebook.

Ενδεικτικά, το πρόγραμμα που θα ισχύει από το Σάββατο 05/06 έως Πέμπτη 10/06:

1) CROODS 2: NEW AGE / ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΖ 2: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)
ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 20:45 (ΜΕΤΑΓΛ.)

2) A QUIET PLACE 2 / ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ 2 (ΘΡΙΛΕΡ)
ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 22:30

Και μην ξεχνάτε… Στο Mega Place μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας, σε άνετους και καλά αεριζόμενους χώρους, με εκπληκτική θέα στον κόλπο της Σούδας και το λιμάνι.

Οι καλύτερες εμπειρίες του καλοκαιριού, είναι μπροστά μας. Απλά ζήστε τις…!

Mega Place
Βλητές – Χανιά
Τηλ.: 28210 42515 / 28210 57757
Email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook