Του Κωνσταντίνου Συλιγάρδου

Ο εικονιζόμενος είναι ο Αντώνης Νταλακογιώργος.
Ο Αντώνης Νταλακογιώργος είναι ένας άπειρος ναυτικός, μιας και έχει ελάχιστες ώρες στην θάλασσα.
Μην σας πω ότι εγώ μπορεί να έχω και περισσότερες από αυτόν.
Ο ναυτεργάτης αυτός είναι 30 χρόνια συνδικαλιστής.
Είναι μισθοφόρος στην κυριολεξία αφού επάγγελμα του είναι ο συνδικαλισμός.
Αν τον ρωτήσετε γιατί πήρε ο διάολος τα ναυπηγεία, την Ελληνική κρουαζιέρα όσο αυτός συνδικαλίζεται, θα σας πει ότι φταίει ο κακός Γκαμπινταλισμός και ο ιμπεριαλισμός.
Δεν το ξέρει ούτε αυτό αλλά αυτό του έχουν πει να λέει και όπου βρίσκει το χρόνο μαζί με τον άλλο συνδικαλιστή να δέρνουν και να απειλούν.
Ο Αντώνης πρόσφατα έστειλε μερικούς εκκολαπτόμενους Νταλακογιώργους να εμποδίσουν τον κόσμο να ταξιδέψει, τα αγαθά να διακινηθούν και τους εργαζόμενους να δουλέψουν.
Αυτή είναι η αντίληψη αυτών των τύπων.
Έτσι αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία και με αυτόν τον τρόπο σέβονται τους θεσμούς και την Δικαιοσύνη η οποία παρεμπιπτόντως είχε κρίνει την απεργία παράνομη.
Σήμερα στο Ηράκλειο για μια ακόμη φορά βλέπω παντού κομματικές αφίσες που έχουν τοποθετηθεί παράνομα και έχουν βρωμίσει την πόλη.
Εσύ που έχεις ένα μαγαζί όχι μόνο δεν σου επιτρέπεται να αφισοκολλήσεις για να διαφημιστείς, αλλά θα πληρώσεις και πρόστιμο, την ώρα που εκείνοι μπορούν.
Δημοκρατία και ισονομία αλά καρτ.
Ο Αντώνης που τώρα θα διαβάσει αυτές τις γραμμές, επειδή δεν έχει να σου πει κάτι για να αντικρούσει όλα τα παραπάνω, απλά θα μας πει ότι είμαστε φασίστες γιατί αυτό τους μαθαίνουν στα θρανία του κόμματος όπου αντι να βρουν καμιά δουλειά, κοπρίζουν.
Δεν θα πω αυτό που αυθόρμητα ακούστηκε ως αυτονόητο για τα Νταλακογιωργάκια στον καταπέλτη του Blue Star από αυτούς που με κοινωνικό αυτοματισμό λειτούργησαν “Άντε βρείτε καμιά δουλειά κοπρίτες”
Θα πω κάτι άλλο…
Μην γίνεις σαν τον Αντώνη, γιατί θα σε φτύνουν και τα παιδιά σου για όλα όσα οι Αντώνηδες κατάφεραν σ αυτήν την χώρα τα τελευταία 40 και χρόνια.
Τι κατάφεραν;
Λουκέτα για να μπορούν να σε γράφουν να πληρώνεις συνδρομές και να υπηρετείς τον μισθοφορικό στρατό τους.
Όχι άλλους Αντώνηδες!
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook