Τρεις αθλήτριες και δύο αθλητές θα εκπροσωπήσουν τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο 90ό Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης OPEN.

Το OPEN διεξάγεται το τετραήμερο 9-12 Ιουνίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και τον ΝΟΧ θα εκπροσωπήσουν οι Αννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Παπαστάμος, Αλέξανδρος Κάχρης, Δέσποινα Κόρακα και Αργυρώ Μαλεκάκη.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ είναι η εξής:

Με τη συμμετοχή τριών αθλητριών και δύο αθλητών θα λάβει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο 90ό Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης OPEN, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Πρόκειται για τη σημαντικότερη διοργάνωση που διεξάγεται εντός των συνόρων για το άθλημα της κολύμβησης, όπου το ζητούμενο για τους Χανιώτες κολυμβητές είναι να επιβεβαιώσουν την καλή κατάσταση που βρίσκονται και να διεκδικήσουν τις πιο δυνατές επιδόσεις.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή συμμετέχουν οι: Αννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Παπαστάμος, Αλέξανδρος Κάχρης, Δέσποινα Κόρακα και Αργυρώ Μαλεκάκη.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 12 Ιουνίου. Συνολικά θα λάβουν μέρος 433 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 71 ελληνικά σωματεία και άλλα 10 από χώρες όπως το Κουβέιτ, η Αίγυπτος, η Κύπρος και η Αλβανία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook