Σύλληψη οδηγού με πιστόλι-μπρελόκ και μαχαίρι και στην Ιονία Οδό

Τυχαία υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας νεαρός που κυκλοφορούσε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στο κέντρο του Βόλου, το βράδυ της Δευτέρας, αλλά η έρευνα αποκάλυψε ότι ήταν οπλισμένος -έστω και με… άδειο όπλο- και ότι μετέφερε ναρκωτικά!

Στο όχημα και πάνω στον 22χρονο Έλληνα οδηγό βρέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 94,89 γραμμαρίων και ένα αεροβόλο πιστόλι με κενό γεμιστήρα, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο νεαρός προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Τσάκωσαν οδηγό με πιστόλι-μπρελόκ και μαχαίρι

Σε μπλόκο που είχε στηθεί από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Ιόνια Οδό αναγκάστηκε να σταματήσει ένας Έλληνας οδηγός το βράδυ της Δευτέρας και βρέθηκε με χειροπέδες, καθώς η έρευνα στο αυτοκίνητο που επέβαινε αποκάλυψε ότι ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι- μπρελόκ με δύο αβολίδωτα φυσίγγια και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Τα όπλα κατασχέθηκαν και ο δράστης παρελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας που σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας, συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης στην Σαντορίνη ένας 23χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή του βρέθηκαν ένα μαχαίρι με λάμα μήκους έξι εκατοστών, ένα τσιγαριλίκι και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 23,1 γραμμαρίων τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook