Η ιαπωνική εταιρεία, παρουσιάζει στην πρωτεύουσα της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου τρία νέα concepts: To FCV-R (Fuel Cell Vehicle–Reality & Revolution), το FT-EV III (Future Toyota–Electric Vehicle III) και το Fun-Vii (Fun Vehicle interactive internet). Ας πούμε όμως λίγα λόγια για το καθένα, με βάση τα πρώτα –λίγα- στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας.

\"\"

 
FCV-R (Fuel Cell Vehicle–Reality & Revolution)
Όχημα κυψελών καυσίμου, που σχεδιαστικά παραπέμπει κάπως στο Prius τρίτης γενιάς. Προπομπός οικογενειακού τετράθυρου και τετραθέσιου αυτοκινήτου που κινείται με υδρογόνο, έχει μήκος 4,7 μέτρα και υπόσχεται αυτονομία σχεδόν 700 χιλιομέτρων. Σύμφωνα με την Τoyota, μπορεί να δούμε τέτοια οχήματά της σε μαζικότερη παραγωγή, από το 2015 και έπειτα. 

\"\"

 
FT-EV III (Future Toyota–Electric Vehicle III)
Αυτό το τετραθέσιο ηλεκτρικό concept βασίζεται στο γνωστό μας IQ και υπόσχεται απροβλημάτιστη κάλυψη μικρών αποστάσεων μέσα σε μεγάλες πόλεις. Εφοδιασμένο με μπαταρία ιόντων-λιθίου, μπορεί να κινηθεί αυτόνομα για περισσότερα από 100 χιλιόμετρα. 

\"\"

 
Toyota Fun-Vii (Fun-Vehicle interactive internet)
Αυτό το όχημα η ιαπωνική εταιρεία δε μας το αποκάλυψε πλήρως, δημοσιεύοντας από αυτό μόνο μια ευχάριστη και πολύ διασκεδαστική φωτογραφία. Προφανώς, έτσι θέλει να υπονοήσει πως το συγκεκριμένο concept είναι το πιο κατάλληλο για διαδικτυακά ταξίδια και κοινωνική δικτύωση μέσα από το αυτοκίνητο.

(4troxoi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook