Το Sea View by Εν Κήπω, κέρδισε την ψήφο του κοινού και των διοργανωτών και γίνεται πόλος έλξης για τους απανταχού ερωτευμένους…

Ήταν Σεπτέμβριος του 2019, όταν η Ελένη και ο Θρασύβουλος Μπολάκης, εγκαινίαζαν το νέο φιλόδοξο εγχείρημα τους.

Τη δημιουργία ενός ξεχωριστού χώρου, με παροχές υψηλού επιπέδου και αντικείμενο τη διοργάνωση γαμήλιων εκδηλώσεων, θέτοντας παράλληλα νέα standards στο γαμήλιο τουρισμό του νησιού μας.

Δύο χρόνια μετά και παρά τις δυσκολίες των καιρών, το όνειρο φαίνεται γίνεται πραγματικότητα…

Πρόσφατα, το Sea View by Εν Κήπω, διακρίθηκε ως ένας από στους 3 κορυφαίους φιναλίστ, στον παγκόσμιο θεσμό βραβείων του https://www.weddingsonline.ie, ανάμεσα σε κτήματα γάμου από όλο τον κόσμο!

Δείτε παρακάτω την υποψηφιότητα στην κατηγορία DESTINATION WEDDING VENUE OF THE YEAR: 

Κορυφαία διάκριση αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους θεσμούς του είδους, παγκοσμίως, με ιστορία από το 2008.

Το καταπράσινο τοπίο, το υπέροχο ηλιοβασίλεμα με φόντο την πανοραμική θέα στη θάλασσα, η ιδιωτικότητα  του χώρου, δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό, αποπνέοντας έναν ανεπιτήδευτο ρομαντισμό που μαγεύει.

Αυτά είναι και τα στοιχεία που μάγεψαν κοινό και διοργανωτές ώστε να δώσουν την ψήφο τους μέσα σε πλήθος συμμετοχών απ’ όλο τον κόσμο.

Στη μεγάλη αυτή διάκριση συνέβαλαν φυσικά και οι συνεργάτες του Sea View, οι οποίοι με την εξαιρετική δουλειά τους, ανέδειξαν τη μοναδικότητα του χώρου και μετέφεραν στιγμιότυπα και εικόνες, σε κάθε γωνιά της γης.

Το βίντεο είναι μια δημιουργία του Παναγιώτη Μαλαδάκη!

Το φωτογραφικό υλικό επιμελήθηκαν οι φωτογράφοι:

 
 
 

 

SEA VIEW by ΕΝ ΚΗΠΩ
Ψαθί Γαλατά – Σταλός Χανίων
Τηλ.: 6974360462
Email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook