Βρέθηκε άσεμνο υλικό στο κινητό του από πολλά ανήλικα κορίτσια – Προσέγγιζε τα κορίτσια μέσω Facebook και Instagram – Πιέζε την τότε 16χρονη ότι θα αποκαλύψει το υλικό αν δεν συνευρισκόταν μαζί του – 4 χρόνια δρούσε

Από το 2018 φέρεται να δρούσε ένας 35χρονος στην Κίσαμο ο οποίος προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια με σκοπό να τα αποπλανήσει.

Ο 35χρονος κατηγορείται ότι μέσω facebook και instagram προσπαθούσε να προσεγγίσει κορίτσια και με επιμονή, μηνύματα και υποσχόμενος διάφορα, προσπαθούσε να τις πείσει να συναντηθούν ώστε στη συνέχεια να συνευρεθούν. Η δράση του μάλιστα φαίνεται ότι επεκτείνεται σε κορίτσια από όλη την Κρήτη.

Ένα από τα κορίτσια πείστηκε και τον συναντήσει με αποτέλεσμα να την αποπλανήσει. Εκεινη τότε ήταν 16 χρόνων. Όταν στη συνέχεια το κορίτσι αρνήθηκε να τον ξανασυναντήσει, αυτός άρχισε να την εκβιάζει ότι θα δημοσιοποιούσε άσεμνο υλικό δικό της, αναγκάζοντάς την έτσι με τη βία και παρά τη θέλησή της σε σεξουαλική πράξη. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της αστυνομίας του Α.Τ. Κισάμου. Οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει σε έρευνα καθώς υπήρχαν πληροφορίες για παράνομη δράση του 35χρονου. Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί της Κισάμου ανακάλυψαν ότι το κινητό του ήταν γεμάτο με άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και ηχογραφήσεις ανήλικων κοριτσιών. Στη συνέχεια κάλεσαν τα κορίτσια να καταθέσουν τι γνωρίζουν και εκείνα είπαν πώς τα είχε προεγγίσει. Ένα από αυτά, το τότε 16χρονο κορίτσι, νυν ενήλικη, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι την είχε πείσει να τον συναντήσει με αποτέλεσμα να την αποπλανήσει και εκβιάζοντάς την μετά να τη βιάζει. 

Ο 35χρονος ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων με την κατηγορία του κατ’ εξακολούθηση βιασμού και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook