Η Αννα Ντουντουνάκη πήρε και δεύτερο χρυσό στο πανελλήνιο OPEN, ενώ πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε και ο Απόστολος Παπαστάμος.

Η Ντουντουνάκη έπειτα από τα 100μ. κατέκτησε το χρυσό και στα 200μ. πεταλούδα, ενώ ο Παπαστάμος ήταν 1ος στον συναρπαστικό τελικό των 400μ. μικτή.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Δύο νέες μεγάλες διακρίσεις προέκυψαν τη δεύτερη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος OPEN που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη. Δύο στα δύο για την Αννα Ντουντουνάκη ενώ ο Απόστολος Παπαστάμος ανέβηκε επίσης στην 1η θέση του βάθρου!

Πιο συγκεκριμένα, η Ντουντουνάκη μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100μ. πεταλούδα κατάφερε να τερματίσει πρώτη με μεγάλη άνεση και στο αγώνισμα των 200μ. πεταλούδα με χρόνο 2:15.38, κατακτώντας έτσι τον 5ο της τίτλο σε αυτό το αγώνισμα στο θεσμό.

Από την άλλη, συναρπαστικός εξελίχθηκε ο τελικός στα 400μ. μικτή με τον Απόστολο Παπαστάμο να κατακτά την πρώτη θέση με επίδοση 4:20.21.

Στις δηλώσεις του μάλιστα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο 20χρονος πρωταθλητής στάθηκε στον Δανιήλ Γιουρτζίδη, ο οποίος ακούμπησε τον τοίχο λίγα εκατοστά πριν από εκείνον, αλλά στη συνέχεια ακυρώθηκε από τους κριτές για λανθασμένη κίνηση ποδιών.

«Ηταν μία εμφάνιση που πάνω κάτω περιμέναμε. Δε θέλω να μιλήσω για το χρόνο γιατί δεν είμαι προετοιμασμένος για την OPEN. Ηταν μία πολύ καλή κούρσα και με το Δανιήλ (Γιουρτζίδης) γιατί πραγματικά το αξίζει, έχει δουλέψει πάρα πολύ γι’ αυτό. Δεν ξέρω τι έγινε στις λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που μετράει. Αυτό που μετρά, είναι αυτό που έβγαλε στην πισίνα και το ότι έδειξε ότι μπορεί να ξεπεράσει το 4:20. Ως προς την προετοιμασία μας, η κορύφωση της προπόνησής μας θέλουμε να βγει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για τον επόμενο 1,5 μήνα, όπως κάναμε και πριν. Κατά πάσα πιθανότητα δε θα πάμε σε άλλο αγώνα, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία», ήταν οι δηλώσεις από τον Παπαστάμο.

Τέλος, όσον αφορά τον Αλέξανδρο Κάχρη κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση στο αγώνισμα των 200μ. πεταλούδα με επίδοση 02:04.13.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η θέση/χρυσό: Ντουντουνάκη Αννα 200μ. πεταλούδα 02:15.38

1η θέση/χρυσό: Παπαστάμος Απόστολος 400μ. μικτή 04:20.21

5η θέση: Κάχρης Αλέξανδρος 200μ. πεταλούδα 02:04.13

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook