Σοκαριστικές εικόνες στην Κοπεγχάγη όπου ο διεθνής Δανός μέσος Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο 44ο λεπτό του αγώνα με τη Δανία και οι γιατροί δίνουν μάχη να τον επαναφέρουν

Τελευταία ενημέρωση: Φωτογραφικό στιγμιότυπο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο τον δείχνουν να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις – Mε ανακοίνωσή της η UEFA τονίζει ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Νωρίτερα, παίκτες και θεατές πάγωσαν την ώρα του αγώνα την ώρα που ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο χορτάρι σε ανύποπτη στιγμή.

Δίχως να έχει προηγηθεί κάποια σύγκρουση ή μαρκάρισμα, ο παίκτης της Ίντερ έπεσε στο έδαφος μετά από μία πάσα σε συμπαίκτη του.

Αμέσως έσπευσαν τα ιατρικά επιτελεία Δανίας και Φινλανδίας, για να τον συνεφέρουν, με τεχνητή αναπνοή και στη συνέχεια χρήση απινιδωτή.

Την ίδια ώρα άπαντες έπιαναν τα κεφάλια τους, προσεύχονταν δακρυσμένοι, με κομμένη την ανάσα για τον Δανό χαφ, με τα πλάνα που εστίαζαν πάνω του καθώς βρισκόταν στο έδαφος να προκαλούν ανατριχίλα.

Οι παίκτες της Δανίας έχουν σχηματίσει με τα σώματά τους μια αλυσίδα για να μην φαίνονται οι προσπάθειες των γιατρών πάνω απ’ τον Έρικσεν.

Φωτογραφικό στιγμιότυπο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο τον δείχνουν να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις. Mε ανακοίνωσή της η UEFA τονίζει ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή.

 © 2021 FRIEDEMANN VOGEL/ASSOCIATED PRESS

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook