Συνεχίζεται η… συλλογή μεταλλίων για τους πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η Αννα Ντουντουνάκη εμπλούτισε κι άλλο την πλούσια… τροπαιοθήκη της με ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο (το τρίτο στο OPEN της Θεσσαλονίκης), αυτή τη φορά στα 50μ. πεταλούδα, με επίδοση 26.48. Δεύτερο μετάλλιο για τον Αλέξανδρο Κάχρη που ήταν 3ος στα 400μ. ελεύθερο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ είναι η εξής:

Με το τέταρτο μετάλλιο, εκ των οποίων τρίτο χρυσό ολοκληρώθηκε η παρουσία για την Αννα Ντουντουνάκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης OPEN που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, πιστοποιώντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κατάφερε να κερδίσει και στο αγώνισμα των 50μ. πεταλούδα, σημειώνοντας χρόνο 26.48. Υπενθυμίζεται πως η Ντουντουνάκη πήρε την 1η θέση σε 100 και 200μ. πεταλούδα και ήταν 2η στα 200μ. ελεύθερο.

Με εξαιρετικό τρόπο όμως ολοκληρώθηκε και η συμμετοχή για τον Αλέξανδρο Κάχρη στο OPEN, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση στο αγώνισμα των 400μ. ελεύθερο.

Ετσι, συνολικά, ο απολογισμός για τους αθλητές του Ναυτικό Ομίλου ανέρχεται στα 7 μετάλλια εκ των οποίων 4 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1η θέση/χρυσό μετάλλιο: Ντουντουνάκη Αννα 50μ. πεταλούδα 00:26.48

3η θέση/χάλκινο μετάλλιο: Κάχρης Αλέξανδρος 400μ. ελεύθερο 04:01.79

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook