Ο 35χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

-Τελευταία ενημέρωση 10:20-

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε σήμερα το πρωί ο 35χρονος ο οποίος κατηγορείται  ότι μέσω facebook και instagram προσπαθούσε να προσεγγίσει κορίτσια και με επιμονή, μηνύματα και υποσχόμενος διάφορα, προσπαθούσε να τις πείσει να συναντηθούν ώστε στη συνέχεια να συνευρεθούν.

Ο άνδρας την Παρασκευή συνελήφθη και  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων με την κατηγορία του κατ’ εξακολούθηση βιασμού και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

Σημειώνεται ότι η δράση του 35χρονου φαίνεται να επεκτεινόταν σε κορίτσια από όλη την Κρήτη.

Πώς έφτασε η Αστυνομία στον 35χρονο

Ένα από τα κορίτσια πείστηκε συνάντησε τον 35χρονο με αποτέλεσμα να την αποπλανήσει. Εκεινη τότε ήταν 16 χρόνων. Όταν στη συνέχεια το κορίτσι αρνήθηκε να τον ξανασυναντήσει, αυτός άρχισε να την εκβιάζει ότι θα δημοσιοποιούσε άσεμνο υλικό δικό της, αναγκάζοντάς την έτσι με τη βία και παρά τη θέλησή της σε σεξουαλική πράξη. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της αστυνομίας του Α.Τ. Κισάμου. Οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει σε έρευνα καθώς υπήρχαν πληροφορίες για παράνομη δράση του 35χρονου. Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί της Κισάμου ανακάλυψαν ότι το κινητό του ήταν γεμάτο με άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και ηχογραφήσεις ανήλικων κοριτσιών.

Στη συνέχεια κάλεσαν τα κορίτσια να καταθέσουν τι γνωρίζουν και εκείνα είπαν πώς τα είχε προεγγίσει. Ένα από αυτά, το τότε 16χρονο κορίτσι, νυν ενήλικη, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι την είχε πείσει να τον συναντήσει με αποτέλεσμα να την αποπλανήσει και εκβιάζοντάς την μετά να τη βιάζει. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook