Επιτροπή του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό όπου συζητήθηκε το θέμα των εργασιών που είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανώλη Κουμαντάκη η πλήρης απαλλαγή από την πληρωμή δημοτικών τελών από τις επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός της περιοχής που γίνονται τα έργα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση επιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό, παρουσία της αντιδημάρχου οικονομικών κ. Καναβάκη και του αντιδημάρχου τεχνικών έργων κ. Αναστασάκη, με θέμα την στήριξη, από πλευράς Δήμου, των εμπορικών επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή ανάπλασης του σταυρού της πόλης. 

Ειδικότερα ζητήθηκε από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κουμαντάκη, η πλήρης απαλλαγή των εμπορικών επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη για την περίοδο που εκτελούνται τα έργα, την περεταίρω βελτίωση της καθαριότητας και διαβροχής, καθώς επίσης και στην αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος ώστε το έργο να έχει παραδοθεί πλήρως πριν από την εορταστική περίοδο.

Από πλευράς του δημάρχου Ηρακλείου καθώς και των αντιδημάρχων, υπήρξε η διαβεβαίωση για τη στήριξη των επιχειρήσεων και την προσήλωση του δήμου στην αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος ώστε το έργο να παραδοθεί εγκαίρως.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook