Το Μαραθώνιο Κρήτης υποστήριξε χορηγικά για πρώτη φορά η αεροπορική εταιρεία AEGEAN, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της εταιρείας στις μεγάλες διοργανώσεις του νησιού που προβάλουν τον τόπο και δίνουν χαρά και έμπνευση στους κατοίκους. 

Ως επίσημος χορηγός αερομεταφορών στήριξε έμπρακτα τη διοργάνωση με εισιτήρια και προωθητικό υλικό ενώ τον Μαραθώνιο πρόβαλε και από τις σελίδες του αγαπημένου σε όλους inflight περιοδικού της, BLUE.

Ωστόσο τη στήριξή τους στη διοργάνωση και την αγάπη τους για την πόλη έδειξαν και στελέχη και προσωπικό της AEGEAN, μέλη της εθελοντικής ομάδας της εταιρείας «AEGEAN running team» που ταξίδεψαν στα Χανιά και έτρεξαν στις διαδρομές των 10 km, 5km και 2,5km, απολαμβάνοντας τη διαδρομή αλλά και τη διαμονή τους στην πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχη ήταν η στήριξη της εταιρείας και στο Διεθνές meeting  στίβου «Βενιζέλεια –  Χανιά 2021» που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου στην πόλη, καθιστώντας όλο και πιο ορατή την παρουσία της AEGEAN στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα των Χανιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook