Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Χανίων καλεί όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 19.00 έξω από το Εργατικό Κέντρο Χανίων για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Όπως αναφέρει το ΕΚΧ σε ανακοίνωσή του: 

“Με αυτό το νομοσχέδιο-έκτρωμα η κυβέρνηση δεν αφήνει τίποτε όρθιο. Το ωράριο, οι συλλογικές συμβάσεις, οι Κυριακές, οι υπερωρίες, το ΣΕΠΕ, ο ν.1264/82, το δικαίωμα της απεργίας, το ηλεκτρονικό φακέλωμα των Σωματείων είναι οι «εγκληματικές αλλαγές» που δεν γίνονται για το καλό των εργαζομένων -όπως λένε ξεδιάντροπα η Κυβέρνηση και ο Υπουργός κ. Χατζηδάκης- αλλά γίνονται εναντίον και σε βάρος των εργαζομένων. Είναι ένα νομοσχέδιο που δυναμώνει ακόμη περισσότερο την εργοδοσία σε βάρος των εργαζομένων και ταυτόχρονα μετατρέπει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας σε Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή, αντί να το αναβαθμίσει, με αποτέλεσμα να αφήνει τον κάθε εργαζόμενο έρμαιο στα χέρια κάθε ασύδοτου εργοδότη, σε μια περίοδο ήδη οξυμένης παραβατικότητας στην αγορά.

Αυτό το νομοσχέδιο δε διορθώνεται, αποσύρεται. Θα είμαστε όλοι εκεί, ενωμένοι, να διαδηλώσουμε ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο, που μόνο στόχο έχει να ισοπεδώσει τα κεκτημένα των εργαζομένων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ!!!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook