Ο Αρης Σούδας ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σεζόν, ανανεώνοντας την παρουσία του στη Γ’ Εθνική.

Η χανιώτικη ομάδα για το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου έδωσε εορταστικό διπλό ανάμεσα στην τωρινή ομάδα και τους παλαίμαχους, τους οποίους ενίσχυσαν εν ενεργεία παίκτες που έχουν αναδειχθεί από τον Αρη. Μετά από το τέλος του φιλικού ακολούθησε δείπνο της διοίκησης.

Η ενημέρωση του Αρη Σούδας αναφέρει τα εξής:

“Με Φιλικό και Δείπνο ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Άρης Σούδας”

Με φιλικό αγώνα εορταστικού χαρακτήρα μεταξύ Άρη Σούδας και Παλαιμάχων-Παλαιών Ποδοσφαιριστών του Άρη Σούδας ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική περίοδο και την παραμονή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία η ομάδα του Άρη Σούδας.

Ακολούθησε δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, παλαίμαχους-παλαιούς ποδοσφαιριστές και αρκετούς φίλους που στηρίζουν το σωματείο και όλοι μαζί απόλαυσαν το μενού και διασκέδασαν μέσα σε ένα εξαιρετικό και χαλαρό κλίμα την επιτυχία της ομάδας.

Ο Πρόεδρος ευχαριστώντας και συγχαίροντας τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και φίλους του σωματείου, που συνέβαλλαν στην επιτυχία μιας τόσο δύσκολης και αντίξοης λόγω των συνθηκών χρονιάς έδωσε το νέο ραντεβού για την έναρξη της νέας σεζόν 2021-22 με την υπόσχεση ότι η Διοίκηση θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για μια ακόμη πιο επιτυχημένη και παραγωγική σεζόν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook