Όσοι τα καταφέρουν, θα κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 δολαρίων – Στο ριάλιτι συμμετέχουν 14 παίκτες, επτά γυναίκες και επτά άντρες

Το Netflix αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία της πολυπόθητης πρεμιέρας για την 2η σεζόν του ριάλιτι «Too Hot To Handle».

Ένας πρώην στριπτιζέζ, μία δικηγόρος και ένας ποδοσφαιριστής «αγωνίζονται» μεταξύ και άλλων παικτών για το έπαθλο των 100.000 δολαρίων. Για να το κερδίσουν θα πρέπει να μην έρθουν σε… στενή επαφή.

Συγκεκριμένα, τα πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου, ενώ τα τελευταία επεισόδια θα έρθουν στις 30 του ίδιου μήνα. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε ρίχνει μια γρήγορη ματιά στην τεράστια έπαυλη που θα φιλοξενήσει τους νέους διαγωνιζόμενους, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει και η 3η σεζόν, μιας και πήρε το «πράσινο φως» από το Netflix.

Το ριάλιτι τοποθετεί 14 συμμετέχοντες, επτά άνδρες και επτά γυναίκες, σε μια εξωτική τοποθεσία, όπου ελπίζουν να βρουν την αγάπη, όμως υπάρχει μια μεγάλη παγίδα: Απαγορεύονται να έχουν οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή. Ούτε ένα φιλί, απολύτως τίποτα και κάθε παρασπονδία μειώνει το έπαθλό τους. Όσοι τα καταφέρουν θα κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των $100.000. Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση της πρεμιέρας και φωτογραφίες:

Δείτε τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι: 


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook