Με την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης της 2ης θέσης επέστρεψε από την Κύπρο η αθλήτρια του ΟΑ Σούδας Μυρτώ Πρωϊμάκη.

Η τενίστρια του ΟΑΣ που προπονείται με τον Αντώνη Παπαγιαννάκη ήταν 2η στο Πανευρωπαϊκό τουρνουά του Tennis Europe U14, το οποίο διεξήχθη από 5 έως 13 Ιουνίου στην Λεμεσό της Κύπρου.

Η ενημέρωση του ΟΑΣ αναφέρει τα εξής:

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ 2η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Α.ΣΟΥΔΑΣ, ΜΥΡΤΩ ΠΡΩΪΜΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ TEU U14!!

Πολύ σπουδαία η επιτυχία της αθλήτριας του Ομίλου μας, ΜΥΡΤΩΣ ΠΡΩΪΜΑΚΗ, στο Πανευρωπαϊκό τουρνουά του Tennis Europe U14, το οποίο διεξήχθη από 5 έως 13 Ιουνίου στην Λεμεσό της Κύπρου.

Στο πανευρωπαϊκό αυτό τουρνουά συμμετείχαν αθλήτριες από πολλές χώρες (Κύπρο, Ελλάδα, Δανία, Ιταλία, Κίνα, Γερμανία, Αυστρία, Ρωσία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Μεγάλη Βρετανία, και Ολλανδία).

Η αθλήτρια του Ο.Α. Σούδας, αν και απείχε πολύ καιρό από τους αγώνες λόγω της πανδημίας, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις απέναντι σε πολύ έμπειρες αθλήτριες, κατάφερε να φτάσει στον τελικό του τουρνουά και να κατακτήσει την 2η πανευρωπαϊκή θέση!!

Στον πρώτο αγώνα της η Μυρτώ αντιμετώπισε την αθλήτρια TERRY ILLIANA από την Κύπρο, νούμερο 5 στο ταμπλό, την οποία νίκησε με σκορ 6-2 6-3. Στην συνέχεια, στον δεύτερο γύρο, αντιμετώπισε την αθλήτρια PAKER EDEN από το Ισραήλ την οποία νίκησε με σκορ 6-2 5-7 6-1. Στους οκτώ του τουρνουά η Μυρτώ ήλθε αντιμέτωπη με το νούμερο 2 του ταμπλό, την Ολλανδή BIJLSMA, SILVER. Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στο tie brake η αθλήτρια μας επιβλήθηκε της αντιπάλου της με σκορ 6-4 7-6 (3) και έφτασε στα ημιτελικά. Για την θέση στον τελικό, η Μυρτώ αντιμετώπισε την ANDRONICOU NINA από την Κύπρο, την οποία κέρδισε εύκολα με σκορ 6-2 6-1.

Τη άλλη θέση στον τελικό είχε κερδίσει το νούμερο 1 του ταμπλό, η Κύπρια DEMIRTZI, AΝΝΑ. Στον τελικό , μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα, νικήτρια αναδείχθηκε η Κύπρια αθλήτρια με σκορ 6-3 6-4.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις και η πολύ σπουδαία 2η θέση της Μυρτώς, σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό τουρνουά, είναι η ανταμοιβή των κόπων και των θυσιών που πρέπει να κάνει μία αθλήτρια για να φτάσει σε τέτοιο υψηλό επίπεδο καθώς και το αποτέλεσμα μίας ολοκληρωμένης, άρτιας και ουσιαστικής προπόνησης των αθλητριών και αθλητών, που πιστεύουμε ότι παρέχει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σούδας μέσω των καταξιωμένων προπονητών και προπονητριών του.

Το Δ.Σ. του Ο.Α.Σούδας αισθάνεται υπερήφανο για την μεγάλη αυτή επιτυχία. Συγχαίρει την αθλήτρια του, τον προπονητή της Παπαγιαννάκη Αντώνη, την γυμνάστρια της Ριτζάκη Μαρία, όλους τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριες της που την βοηθούν στις προπονήσεις, το υπόλοιπο προπονητικό team, το οποίο, όπως προαναφέραμε, συμβάλει σε μία υψηλού επιπέδου προπόνηση των αθλητών/τριών μας, καθώς και τους γονείς της Μυρτώς!

Ευχόμαστε στην Μυρτώ, καθώς και στους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου, μας πολλές επιτυχίες στην συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook