Η δίκη για την υπόθεση θανάτου του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής θα συνεχιστεί στις 6 Ιουλίου

Διακόπηκε σήμερα, Τετάρτη, η δίκη με κατηγορούμενους οκτώ σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής που πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί για περιστατικά βίας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η διακοπή έγινε, σύμφωνα με το epiruspost, λόγω σοβαρού και έκτακτου κωλύματος στην Εισαγγελέα της έδρας.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 6 Ιουλίου.

Δίκη Γιακουμάκη: «Έκανα τρεις μήνες να κοιμηθώ με αυτά που έπαθε ο αδερφός μου» 

Μέσα σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα κι αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η αδερφή του αδικοχαμένου φοιτητή ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή όλο αυτό μου είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχασα τον αδερφό μου και δεν το έχω ξεπεράσει, ουσιαστικά έχασα και τους γονείς μου […] Ισως να έχω ξεχάσει κάποια πράγματα και δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Ξέρω ότι ο αδερφός μου αισθανόταν άβολα. Άκουσα πολλά περιστατικά που δεν ήταν αστεία».

Η αδερφή του εκτίμησε πως δεν τους είχε μιλήσει ο Βαγγέλης για όσα βίωνε, γιατί έβλεπε πως ήταν μόνος του και υπήρχε ατιμωρησία
 και ανασφάλεια και δεν ήθελε να γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

«Είχα παγώσει και έκανα 3 μήνες να κοιμηθώ διαβάζοντας τί έπαθε ο αδερφός μου. Έκανα εικόνα όλα τα περιστατικά σε βάρος του αδερφού μου και ανατρίχιαζα» πρόσθεσε.

Παράλληλα, κατέθεσαν και συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ένας εξ αυτών, ο Νίκος Δάβρης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Βαγγέλης ήταν έναν καλοκάγαθο παιδί, ήρεμος και συζητήσιμος. Άξιζε να κάνεις παρέα μαζί του. Ηταν ένα παιδί που ήθελε να κάνει παρέα με όλα τα παιδιά, αλλά ήταν εγκλωβισμένος σε μία παρέα από την οποία προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά ήταν πάντα γύρω του. Ηθελαν να κάνουν τις αποκαλούμενες πλάκες τους».

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς ήταν η συμπεριφορά του Βαγγέλη απέναντι σε έναν από τους κατηγορούμενους, ο Νίκος Δάβρης είπε πως ήταν φοβισμένος απέναντί του γιατί έδειχνε επιθετική συμπεριφορά. «Η παρουσία του ήταν τόσο επιβλητική που στο εστιατόριο πήγαινε και καθόταν με το ζόρι μαζί με τον Βαγγέλη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook