Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο 58χρονος που σκότωσε και έκαψε τον 45χρονο. Τι λέει ο πατέρας του θύματος. Τα ναρκωτικά και η ζωή στην Αυστραλία.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη στυγερή δολοφονία του 45χρονου κομμωτή στην Καλλιθέα της Κατερίνης. Δράστης είναι ένας 58χρονος, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε, με την αιτία του φονικού -όπως προκύπτει- να είναι κάποιες διαφορές του παρελθόντος.

Ο 58χρονος που συνελήφθη για το άγριο έγκλημα, το οποίο αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ομολόγησε την πράξη του, αποδίδοντας τα όσα έγιναν σε διαφορές που είχε με το θύμα, τόσο οικονομικές, όσο και σχετιζόμενες με ναρκωτικά. Αφορμή για το άγριο έγκλημα φέρεται να είναι ένα γεγονός από το 2016, όταν ο 58χρονος είχε συλληφθεί και είχε θεωρήσει υπεύθυνο τον 45χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, ο 45χρονος είχε πάει στο σπίτι του, ο 58χρονος τον χτύπησε με αποτέλεσμα ο κομμωτής να χάσει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του έξω από το νεκροταφείο στην Καλλιθέα, τον πυροβόλησε και του έβαλε φωτιά, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Χαρακτηριστικό της αγριότητας του εγκλήματος είναι ότι το άτυχο θύμα ήταν δεμένο πισθάγκωνα και έφερε τραύμα στο κεφάλι απο κηνυγετικο όπλο το οποίο αποδείχθηκε θανατηφόρο.

Σοκαρισμένος είναι ο Χριστόδουλος Χριστοδουλής, ο ιδιοκτήτης του χωραφιού όπου βρέθηκε νεκρός ο 45χρονος. «Ειδοποιήθηκα ότι βρέθηκε ένα πτώμα στο χωράφι μου. Φυσικά δεν είχα καμία ανάμειξη και καμία εικόνα του τι έγινε. Είναι σοκαριστικό, είναι άγριο έγκλημα, τον να τον κάψεις τον άλλον είναι ό,τι χειρότερο» αναφέρει.

«Απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο μου» λέει ο πατέρας του θύματος

Συντετριμμένος είναι και ο πατέρας του 45χρονου κομμωτή. «Εύχομαι οι Αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης» είπε στον ΑΝΤ1, χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπο» αυτό που έκανε στον γιο του. Ο πατέρας του θύματος μίλησε για την εμπλοκή του γιου του με τα ναρκωτικά.

«Ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά, ήταν στην Αυστραλία και είχε καθαρίσει» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Εκεί που πήγαιναν όλα καλά συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε.

Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook