Χάρη σε μια εντυπωσιακή επίδοση, η Χριστιάνα Σκυλουράκη κατάφερε να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αγώνισμα των 400μ. υποβρύχιο στο Λινιάνο της Ιταλίας!

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια κατάφερε ν’ αναδειχθεί νικήτρια στον τελικό του αγωνίσματος με επίδοση 3:10.90, κερδίζοντας έτσι το χρυσό μετάλλιο, το οποίο μάλιστα έχει και ιστορική αξία, καθώς είναι το πρώτο για Ελληνίδα αθλήτρια μετά από 11 ολόκληρα χρόνια στην ιστορία της διοργάνωσης. Το αμέσως προηγούμενο ήταν από την Μυρτώ Αποστολίδου σ’ ένα άλλο αγώνισμα, αυτό των 100μ. υποβρύχιο, που “κράταγε” από το 2010.

Με αυτή της την επίδοση, η Σκυλουράκη επιβεβαιώνει έτσι σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση τις πολύ μεγάλες δυνατότητες της, καθώς και πως δίκαια θεωρείται μία από τις καλύτερες αθλήτριες τεχνικής κολύμβησης στον κόσμο!

Εκτός του ατομικού της αγωνίσματος, όμως, η Σκυλουράκη κατέκτησε κι ένα δεύτερο μετάλλιο, χρώματος… χάλκινου με την σκυτάλη 4×200 την οποία αποτέλεσαν επίσης οι Φωτεινή Κούρτη, Δανάη Μητακίδη και Ευσταθία Λάμπρου. Ο χρόνος των κοριτσιών ήταν 6:30.18.

Από ‘κει και πέρα, ο Βασίλης Χατζηδάκης κατέκτησε την 4η θέση στο αγώνισμα των 50μ. επιφάνεια με επίδοση 16.56 ενώ ο Ιάσων Χίνος ως μέλος της σκυτάλης 4×200 κατετάγη μαζί με τους Απόστολο Λαμπαδάρη, Ηλία Καλφίδη και Ευστράτιο Ηλιάκης στην 4η θέση με 5:55.55.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook