Οι διαφημιστικές εταιρίες Chillin Events & All in Events, διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά το Street Food Festival Crete, ξεκινώντας το γευστικό ταξίδι από τη Πλατεία Μικρασιατών στο Ρέθυμνο, από τις 2 έως τις 4 Ιουλίου.

Έπειτα από την περυσινή, πολύ μεγάλη επιτυχία και την απόλυτα ασφαλή διοργάνωση, το Street Food Festival επιστρέφει στο Ρέθυμνο, για να χαρίσει ένα ξεχωριστό φεστιβάλ, που τόσο έχει λείψει σε όλους.

Το φετινό τριήμερο θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία προτάσεων φαγητού και γλυκού. Θα παρουσιαστούν προτάσεις από διαφορετικές χώρες (Ινδία, Κίνα, Κύπρο, TEX MEX, Ιταλία κ.α), εναλλακτικές επιλογές (vegan), παραδοσιακές γευστικές προτάσεις του τόπου μας, αλλά και πρωτότυπες street food επιλογές, που δεν έχουμε συναντήσει στη πόλη μας.

Παράλληλα οι φίλοι του Street Food θα πιουν το καφέ τους, τη μπύρα, το κρασί, το κοκτέιλ ή το αναψυκτικό τους, απολαμβάνοντας τοπικές μπάντες, djs και εντυπωσιακά χορευτικά.


Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ και περιλαμβάνει καφέ, μπύρα ή αναψυκτικό ή νερό.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για παιδιά έως 11 ετών και ΑΜΕΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 3/7 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4/7 από τις 12.00 έως τις 14.00

Η γιορτή φαγητού θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 2/7 (17.00 – 24.00), Σάββατο 3/7 (12.00 – 24.00), Κυριακή 4/7 (12.00 – 24.00), με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Δήμου Ρεθύμνου, του Συλλόγου Εστίασης Ρεθύμνου, και του Συλλόγου Ξενοδόχων.

Ήρθε η στιγμή να αναζητήσουμε την κοινή γευστική ταυτότητα, να γνωρίσουμε το διαφορετικό και το ξένο, οι ουρανίσκοι μας να εξερευνήσουν νέες γεύσεις και να διασκεδάσουμε τρώγοντας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας σε

fb: Street Food Festival Crete / instagram: street_food_festival_crete

Εκ μέρους των διοργανωτών,

Αντρέας Γαρυφαλής (Chillin events) – Μαρίνα Παπαμανωλιουδάκη (All in Events)


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook