Για 4 συνεχόμενες χρονιές βραβεύτηκε με χρυσό βραβείο για την ποιότητα και την γεύση του

Ένα από τα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια βρίσκεται στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, το βραβευμένο IL Padrino στην Ακτή Κουντουριώτη 45, που είναι από τις πιο αξιόλογες επιλογές του γαστρονομικού χάρτη των Χανίων.

Κατά πολλούς πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες προτάσεις για εξαιρετικό φαγητό σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης! 

Και αυτό βέβαια το δείχνουν και τα βραβεία του, αφού από το 2017 και για 4 συνεχόμενες χρονιές πήρε χρυσό βραβείο για την ποιότητα και την γεύση του στον εθνικό διαγωνισμό του Estiatoria.gr Premium Awards. 

Το IL Padrino, βρίσκεται σε ένα άνετο χώρο που θυμίζει αυλή από ιταλικό… μαφιόζικο σπίτι, με ατμόσφαιρα από την ταινία «Ο Νονός» (ότι δηλαδή σημαίνει και το όνομα του), με εκλεπτυσμένη αισθητική, μικρές όμορφες πινελιές που προστέθηκαν πρόσφατα και βέβαια μια μαγική θέα.

Σε αυτό το σκηνικό, οι ιδιοκτήτες του και το εξαιρετικό προσωπικό του σερβίρουν το πολλών αξιώσεων μενού, που υπογράφει ο ταλαντούχος σεφ Paulin, με την αξιοσημείωτη επαγγελματική πορεία σε κουζίνες της Αθήνας και της Μυκόνου. 

Το μενού είναι μεσογειακό, με προσανατολισμό στην καλή ιταλική κουζίνα, τα εποχιακά και φρέσκα υλικά με γεύση μας ταξιδεύουν στην Νάπολι και στα χωριουδάκια της Τοσκανης! 

Δεν λείπουν φυσικά τα φρέσκα ψάρια και κάποιες εκλεκτές προτάσεις σε κρέας για τους λάτρεις του είδους, ενώ είναι από τα λίγα εστιατόρια στην πόλη με κατάλογο για vegan προτιμήσεις. 

Αξίζει να δοκιμάστε τις επιλογές από τις μοναδικές συνταγές σαλάτας, την χειροποίητη πάστα και το ριζότο. Το μενού συμπληρώνει ιδανικά η οινική λίστα ιταλικού, γαλλικού, κρητικού και ελληνικού αμπελώνα. Αυτή την γαστρονομική εμπειρία ολοκληρώνει ευγενική φιλοξενία και επαγγελματική εξυπηρέτηση του προσωπικού.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο: 698 1113100.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook