Διατηρούσε παράνομο ιατρείο ζώων στο σπίτι της – Βρέθηκαν ληγμένα κτηνιατρικά φάρμακα κάποια εκ των οποίων δεν ήταν καν εγκεκριμένα, μετά από έρευνα του Α.Τ. Αποκορώνου παρουσία Ειρηνοδίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, συνελήφθη σήμερα πρόεδρος ενός φιλοζωικού συλλόγου στον Αποκόρωνα καθώς στο σπίτι της φέρεται να διατηρούσε παράνομο ιατρείο ζώων.

Μετά από έρευνα που έγινε το πρωί στην οικία της σε χωριό του Αποκόρωνα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αποκορώνου παρουσία Ειρηνοδίκη καθώς και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, βρέθηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Flashnews.gr,  χειρουργικά εργαλεία καθώς και μεγάλος αριθμός (πάνω από 200) ληγμένων κτηνιατρικών φαρμάκων, κάποια μάλιστα εκ των οποίων δεν ήταν καν εγκεκριμένα σκευάσματα. Όλα τα σκευάσματα κατασχέθηκαν ενώ και η γυναίκα συνελήφθη.

Οι ιδιοκτήτες ζώων πρέπει να είναι προσεκτικοί ως προς το πού πηγαίνουν τα ζώα τους καθώς θέτουν την υγεία και ασφάλειά τους σε κίνδυνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα κτηνιατρικά φάρμακα που βρέθηκαν στο κτηνιατρείο ήταν ληγμένα από το 2011 με ό,τι κίνδυνο αυτό συνεπάγεται για τα ζώα συντροφιάς που ιδιοκτήτες τους τα πήγαιναν στο εν λόγω παράνομο ιατρείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook