Νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Χανίων

(Τελευταία ενημέρωση 13:40)

Σε ηλικία μόλις 58 ετών πέθανε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Ιωσήφ Φραγκάκης.

Ο εκλιπών νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και έχασε την μάχη για την ζωή.

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή
 
Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του εξαίρετου στελέχους και συνεργάτη, Προϊσταμένου επί σειρά ετών της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Μηχανολόγου Μηχανικού Ιωσήφ Φραγκάκη. 
Ο Σήφης Φραγκάκης υπήρξε ένας ανεκτίμητος συνεργάτης, παράδειγμα εντιμότητας, συνέπειας και νηφαλιότητας, διαχειριζόμενος το δύσκολο τομέα των Μεταφορών με άριστο τρόπο. Θα λείψει σε όλους μας.  
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. 
Θα τον θυμόμαστε με συγκίνηση και νοσταλγία. 

Κλειστά Τρίτη και Τετάρτη η Διεύθυνση Μεταφορών

"Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Χανίων θα παραμείνει κλειστή την Τρίτη 22 και Τετάρτη 23  Ιουνίου 2021. 
Οι προκαθορισμένες εξετάσεις του διημέρου αυτού δεν θα πραγματοποιηθούν και θα οριστούν εκ νέου  το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη συγκεκριμένη Διεύθυνση από την Πέμπτη  24  Ιουνίου 2021". 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Κώστα Γύπαρη

"Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την πρόωρη απώλεια του εκλεκτού ανθρώπου και εξαίρετου  συνεργάτη, Προϊσταμένου  της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Μηχανολόγου Μηχανικού, Ιωσήφ Φραγκάκη.

Ο  Σήφης Φραγκάκης υπήρξε επί σειρά ετών Προϊστάμενος  στη ευαίσθητη  αυτή Υπηρεσία, στην οποία με την ακεραιότητα, την αποτελεσματικότητα και το ήθος του συνέβαλε τα μέγιστα  και κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό των συναδέλφων του και των πολιτών.

Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του". 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook