Προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 28 Ιουνίου. Ημερομηνίες διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού camp, από 1-3 Ιουλίου 2021.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας σε συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ (ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK) ανακοινώνει τη διεξαγωγή Ποδοσφαιρικού Camp για νεαρούς ποδοσφαιριστές στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, από 1 - 3 Ιουλίου 2021 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας στο Γήπεδο της Σούδας στα Χανιά θα φιλοξενηθούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2007, 2008 και 2009. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν παρουσία του Υπεύθυνου Ανάπτυξης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ κ. Ηλία Κυριακίδη, του υπεύθυνου Εκπαίδευσης του τμημάτος Κ13 κ. Σταύρου Τζιωρτζιόπουλου και του επικεφαλής του τμήματος ανίχνευσης της ΑΕΚ κ. Δημήτρη Ρούσσου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν αφού συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και την βεβαίωση παραχώρησης της ομάδας τους. Ο αριθμός των παιδιών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάθε αίτηση-βεβαιωση θα πρέπει να σταλθεί ηλεκτρονικά στο email της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας [email protected]  μέχρι τη Δευτέρα 28.06.2021. Όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των παιδιών σε κάθε ηλικία, δεν θα γίνονται δεκτές επιπλέον αιτήσεις.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παρευρίσκονται στο γήπεδο της Σούδας 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης των προπονήσεων της αντίστοιχης ηλικίας που ανήκουν και να φέρουν μαζί τους, λευκή φανέλα, μαύρο σορτ, μαύρες κάλτσες, επικαλαμίδες, ποδοσφαιρικά παπούτσια και οι τερματοφύλακες γάντια και στολή τερματοφύλακα. 

Επίσης λόγω των μέτρων που ισχύουν θα πρέπει να επιδείξουν βεβαίωση αρνητικού self ή rapid test για covid19.

Πληροφορίες Συμμετοχής: Παπαγεωργίου Αντώνης, τηλ: 6972 216024

Τσεκούρας Αλέξανδρος, τηλ. 6943 488083

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του Ποδοσφαιρικού Camp.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook