Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων έπειτα από αρκετά χρόνια ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα, με τη Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη να παραδίδει τη "σκυτάλη" στην προεδρία.

Μετά από περίπου 12 χρόνια η κ. Πράπα-Μυλωνάκη θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Ομιλο σε διαφορετική θέση από αυτή της προέδρου στο νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες που θα διενεργηθούν την Τετάρτη 30 Ιουνίου.

Μία υποψηφιότητα που έχει γίνει γνωστή για τη θέση του προέδρου είναι αυτή του Δημήτρη Λειψάκη, ο οποίος πρόσφερε αρκετά χρόνια τις υπηρεσίες του στον ΝΟΧ ως μέλος του Δ.Σ., με την ιδιότητα του αντιδημάρχου και του δημοτικού συμβούλου, αφού το καταστατικό προέβλεπε αυτοδίκαια να υπάρχουν στο διοικητικό σχήμα 2 άτομα από τον Δήμο Χανίων.

Μιλώντας στο Flashnews.gr ο Δημήτρης Λειψάκης αναφέρει τους λόγους που τον ώθησαν να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο στο ιστορικό ναυταθλητικό σωματείο. «Είμαι πολλά χρόνια κοντά στον ΝΟΧ, ως μέλος του Δ.Σ. μέσω του Δήμου Χανίων, όπου για αρκετά χρόνια δύο άτομα αυτοδίκαια συμμετείχαν στη διοίκηση του Ομίλου. Παράλληλα για πολλά χρόνια τα παιδιά μου είναι στον ΝΟΧ, από τα 4 τους χρόνια ως αθλητές (ο γιος του Σεμπάστιαν συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη ως προπονητής πόλο στα τμήματα υποδομής)».

Στη συνέχεια ο κ. Λειψάκης αναφέρεται στο καυτό ζήτημα της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων που καλείται να διαχειριστεί η νέα διοίκηση που θα προκύψει: «Εχω δει τα πράγματα εκ των έσω, τη δυναμική που έχει αναπτύξει η σημερινή διοίκηση και την προσπάθεια που έχει κάνει τόσα χρόνια η κ. Πράπα-Μυλωνάκη για να λύσει τα προβλήματα των εγκαταστάσεων. Η δική μου συμβολή θα είναι λόγω εμπειρίας στο αντικείμενο, επειδή είμαι αρκετά χρόνια στον αθλητισμό και ως αντιδήμαρχος και μπορώ να βοηθήσω στο κομμάτι αυτό.

Εύχομαι να είναι αρκετοί οι υποψήφιοι και να υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον, ώστε μέσα από ευγενή άμιλλα κερδισμένος να βγει ο ΝΟΧ.

Ο ΝΟΧ είναι χιλιάδες παιδιά από την κοινωνία των Χανίων, θα συνεχίσει να υπάρχει και με μένα και χωρίς εμένα. Ο αθλητισμός σώζει ζωές και αυτός είναι ο στόχος μας, να συνεχίσει να υπάρχει με την ίδια δυναμική ο ΝΟΧ και να αθλούνται τα παιδιά των Χανίων στις εγκαταστάσεις που πρέπει να αναβαθμιστούν. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον ναυταθλητισμό του τόπου μας».


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook