Εδω και δύο χρόνια που έχει γίνει η παράνομη διάνοιξη του δρόμου, δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση από την Αντιπεριφέρεια Χανίων 

Ένα σημείο πολύ επικίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρο ατύχημα.

Ένας δρόμος του οποίου η διάνοιξη έχει γίνει παράνομα, κάθετα στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνης στο ύψος των Αγίων Πάντων. 

Το Flashnews.gr στις 28 Μαρτίου του 2019 είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες (δείτε εδώ) από το ίδιο σημείο με αφορμή καταγγελία ενός αναγνώστη.

Δύο χρόνια μετά όπως βλέπετε και στις νέες φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν σήμερα τίποτα δεν έχει αλλάξει. 

Δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση από  την Αντιπεριφέρεια Χανίων, ενώ όλοι γνωρίζουν την ύπαρξη αυτού του δρόμου και την κίνηση που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς πάρα πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά τον παράνομο αυτό δρόμο.

Φωτογραφία 28 Μαρτίου 2019

Φωτογραφία 23 Ιουνίου 2021

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη διάνοιξη του συγκεκριμένου δρόμου κόπηκαν δέντρα από την κατάφυτη περιοχή χωρίς φυσικά να υπάρχει άδεια για μελέτη. 

Επίσης, από τον παράνομο αυτό δρόμο βγαίνουν οχήματα και περνούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να κατευθυνθούν προς Χανιά.

Είναι γνωστό ότι ο ΒΟΑΚ πλέον μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης μετά 25χρόνια συζητήσεων και διαβουλεύσεων.

Μάλιστα, αναμένεται να στηθούν εργοτάξια στα τέλη του 2022 και όπως έχει δηλώσει ο υπουργός υποδομών και μεταφορών, Κώστας Καραμανλής ο ΒΟΑΚ θα είναι έτοιμος στο σύνολό του το 2029.

Ωστόσο, μήπως πρέπει οι αρμόδιοι να περέμβουν άμεσα; Τα Χανιά έχουν τα πρωτιά στα θανατηφόρα αυτχήματα και τέτοιου είδους πρωτοβουλίες με παράνομες διανοίξεις δρόμων μπορεί να αποβούν μοιραίες. 

Οι σημερινές φωτογραφίες από το σημείο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook