Προλάβετε τις προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων και ενημερωθείτε για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που δίνουν το διαβατήριο συμμετοχής στους διαγωνισμούς.

Ήδη όπως έχει γίνει γνωστό από το υπουργείο Παιδείας αναμένουμε ΦΕΚ για 10.500 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών και από το υπουργείο Υγείας έχει ανακοινωθεί σύντομα θα γίνουν, 4.000 μόνιμες προσλήψεις Νοσηλευτών.

Επίσης, εν αναμονή βρίσκονται ακόμα 3.630 προσλήψεις σε ΕΠΟΠ και αστυνομία1.566 προσλήψεις στην ΑΑΔΕ και 2.044 προσλήψεις σε Δήμους.

Η προκήρυξη που βρίσκεται προ των πυλών για να αποσταλεί από το ΑΣΕΠ προς το εθνικό τυπογραφείο για έκδοση σε ΦΕΚ θα προβλέπει 845 προσλήψεις τακτικού προσωπικού όπου θα καλύψουν θέσεις σε πολλούς δήμους της χώρας ενώ οι περιφέρειες θα καλύψουν στο σύνολο τους, κενές θέσεις που έχουν δημιουργηθεί.

Όσο αφορά τις ειδικότητες ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θα αφορούν, ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών,ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, ΠΕ Γεωτεχνικών – Κτηνιατρικής, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Γεωτεχνικών (Κτηνίατρος), ΠΕ Γεωτεχνικών (Γεωπόνος), ΠΕ Μηχανικών (Αρχιτεκτόνων), ΠΕ Γεωτεχνικών (Δασολόγος), ΠΕ Μηχανικών (Αγρονόμος – Τοπογράφος), ΠΕ Μηχανικών (Πολιτικός Μηχανικός), ΠΕ Περιβάλλοντος, ΤΕ Μηχανικών, ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων, ΠΕ Γεωτεχνικών Κτηνιάτρων, ΤΕ Μηχανικών (Δομικών Έργων / Έργων Υποδομής), ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (Κοινωνικών Λειτουργών).

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 6Κ/2021 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 27/11-5-2021 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατόν δεκαπέντε (115) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Οικονομικών.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 30 Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

 

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 4Ε/2021 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ.25/11.05.2021/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση συνολικά είκοσι επτά (27) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού στο «Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.)» Ν.Π.Ι.Δ., και στο «Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”» Ν.Π.Δ.Δ. που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 (Α΄28), κατά τα οριζόμενα στην παρ. 1, του άρθρου 58, του ν. 4765/2021.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία αρχίζει στις 28 Ιουνίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 13 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

 

Με γνώμονα τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται από τον ΑΣΕΠ για την συμμετοχή στις προκηρύξεις, δημιουργήθηκε ένα καινοτόμο και χρήσιμο για όλους πρόγραμμα που υλοποιείται από την ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ (στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης ) στα Χανιά, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους ενήλικες (Άνεργοι, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Επαγγελματίες, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Φοιτητές, Σπουδαστές και Μαθητές) να αποκτήσουν μέχρι και 13 μόρια με το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό δεξιοτήτων στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές  αλλά και στα Αγγλικά και διάφορα μοριοδοτούμενα σεμινάρια.

Στην Πληροφορική το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Υπηρεσίες διαδικτύου (Internet)
  • Επεξεργασία Κειμένου (Word)
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Excel)
  • Χρήση & Διαχείριση Αρχείων (Windows)
  • Παρουσιάσεις (PowerPoint)
  • Βάσεις Δεδομένων (Access)

και παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους να αποκτήσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα, στις  δεξιότητες χειρισμού των Η/Υ. Επίσης αποτελεί το μοναδικό εξεταστικό κέντρο στα Χανιά που διεξάγει κάθε εβδομάδα εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης

Στα Αγγλικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Ταχύρυθμο Τμήμα Ενηλίκων Lower (Β2) ή Proficiency (C2) με στόχο την απόκτηση της αναγνωρισμένης πιστοποίησης από το ΑΣΕΠ (TIE,TOEIC).

Η Memo Εκπαιδευτική στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα εκπαιδεύσει δωρεάν στο πρόγραμμα της Πληροφορικής όσους ενδιαφερόμενους θα έχουν εγγραφεί μέχρι 30/06/2021 στα τμήματα των Αγγλικών.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα έχουν αρχίσει και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΜΕΜΟ Εκπαιδευτική στα παρακάτω στοιχεία:

Κ. Χιωτάκη 8 – Α. Παπανδρέου, 73134, Χανιά
Τηλ. 28210 54002 – 28210 54003
e-mail: [email protected]
www.memo.edu.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook