Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη για την 14χρονη Γωγώ που «έφυγε» από τη ζωή κάνοντας χειρουργείο για να αδυνατήσει.

Η ιστορία της Γωγώς έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, καθώς έχασε τη μάχη με τη ζωή έπειτα από επέμβαση για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου. Ο θάνατος της 14χρονης από την Επανομή Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, προήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια, η οποία προκάλεσε σηπτικό σοκ.

«Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του bullying» δήλωσε ο πάτερ Βησσαρίων Καντούνης, για τον άδικο χαμό της κόρης του.

Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση σχολιάζοντας το το bullying που δεχόταν η 14χρονη για τα κιλά της.

«Σήμερα διάβασα πως έφυγε η Γωγώ 14 ετών. Η Γωγώ που δεν άντεχε την κοροϊδία για το σώμα της απ’ τους συμμαθητές της. Η Γωγώ που στα 14 της, της έμαθαν να μην αντέχει τον εαυτό της. Η Γωγώ που στα 14 της άκουσε τόσα αφόρητα που δεν ήθελε πια να «φοράει» τον εαυτό της. Η Γωγώ που πήρε απόφαση να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από το βάρος της. Η Γωγώ που έφυγε. Δεν πιάνει πια χώρο «η χοντρή» στην τάξη σου. Σου άδειασε την γωνιά», αναφέρει στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

Δείτε την ανάρτηση

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook