Το παραπάνω βήμα στην καριέρα του πραγματοποίησε ο Γιώργος Μανουσάκης.

Ο 23χρονος επιθετικός έπειτα από την εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Εργοτέλη (27 συμμετοχές, 10 γκολ, 4 ασίστ) θα αγωνίζεται στη Super League με τη Λαμία. Είναι ακόμη ένα ποδοσφαιρικό παιδί του Εργοτέλη που θα αγωνιστεί στα μεγάλα… σαλόνια.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 23χρονο (10/04/1998), επιθετικό Γιώργο Μανουσάκη.

Ο Μανουσάκης την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ξεχώρισε φορώντας τη φανέλα του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Super League 2 καταγράφοντας συνολικά 27 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 10 γκολ και 4 ασίστ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Λαμίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον μεγαλομέτοχο κ. Παπαϊωάννου και τον προπονητή κ. Γρηγορίου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου να τους δικαιώσω.”

Λίγες ώρες μετά η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση και του επίσης μέχρι πρότινους παίκτη του Εργοτέλη, Κυριάκου Μαζουλουξή:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 24χρονο (1/5/1997) αμυντικό, Κυριάκο Μαζουλουξή.

Ο Μαζουλουξής την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε μια γεμάτη χρονιά φορώντας τη φανέλα του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Super League 2 καταγράφοντας συνολικά 27 συμμετοχές.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook