Στην τελική ευθεία για την έναρξη των εργασιών

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου Χανίων, “τους εκπροσώπους του Συλλόγου Καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς υποδέχθηκε στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, παρουσία των Αντιδημάρχων Τάσου Αλόγλου και Γιάννη Νικηφοράκη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα της λειτουργίας των καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς τόσο στο παρόν όσο και μετά την ανάπλαση του ιστορικού κτηρίου. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Αλόγλου, ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Ένωσης Καταστηματαρχών για τις τρέχουσες ρυθμίσεις οφειλών για πολίτες και επιχειρήσεις, που είτε έχουν πληγεί από την πανδημία COVID-19 είτε όχι, προκειμένου να τακτοποιηθούν οικονομικές εκκρεμότητες. 

Ο Δήμαρχος Χανίων ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την επόμενη ημέρα, που θα ακολουθήσει την ανάπλαση της Δημοτικής Αγοράς, διαβεβαιώνοντας τους καταστηματάρχες για τη συνέχεια όλων αυτών, που λειτουργούν με βάση τον κανονισμό και την οικονομική συνέπεια απέναντι στον Δήμο Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε επίσης η δημιουργία 16 νέων τιμαριθμικών ζωνών, ανάλογα με τη θέση, που βρίσκεται το κάθε κατάστημα, οι οποίες θα καθορίζουν την τιμή ενοικίου του κάθε καταστήματος.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε φιλικό κλίμα με τη διαβεβαίωση της συνέχισης της καλής συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Χανίων και τους καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook